1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çakmur spor için biçilmiş bir kaftan
Çakmur spor için biçilmiş bir kaftan

Çakmur spor için biçilmiş bir kaftan

Türkiye Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şubesi Yönetimi Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur’a ‘Hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. Dernek yöneticileri, “Çakmur, işinin ehli ve liyakat sahibi bir bürokrat” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Yönetimi Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur’u ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileklerini iletti.

 

Erzurum Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ferit Karakoca, yöneticiler Sinan Taşkesenlioğlu ve Murat Taşdemir Çakmur’a övgüler yağdırarak sporun içinden gelen işinin ehli ve liyakat sahibi bir bürokrat olduğunu söylediler.

 

Ziyadesiyle memnun olduk

 

Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube  Başkanı ve Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, Erzurum’da amatör futbol sahalarının tozunu yutmuş eski bir futbolcu olan Levent Çakmur’un Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atanmış olmasının kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini belirterek, “Levent Çakmur Erzurum’da yıllardır spor camiasının içinde bulunan teşkilatı çok iyi bilen liyakatli , şahsiyetli,işini severek yapan, dürüst ve aynı zamanda çalışkan bir bürokrattır. Spor camiasının sorunlarını bilen biri olarak Gençlik ve Spor il müdürlüğüne atanan kardeşime başarılar diler Hayırlı ve uğurlu olması dilerim” dedi.

 

 

İşinin ehli bir bürokrat

 

Amatör Futbolcular Derneği Başkan Vekili ve Yakutiye Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Sinan Taşkesenlioğlu ve Yönetim kurulu üyesi ve Harbişspor Futbol Şube Sorumlusu Murat Daşdemir de  çiçeği burnunda İl Müdürü Çakmur’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, Levent Çakmur’un işinin ehli olduğunu ve yerinde bir atama olduğunu ifade ettiler.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur ise Türkiye Amatör Futbolcular Derneği Erzurum Şube Başkanlığı’nın ziyaretinden bir hayli memnuniyet duyarken, hep birlikte el ele Erzurum’da bütün spor branşlarını kalkındırmaya ve zirveye taşımaya çalışacakklarını altını çizdi. Çakmur ziyaretleri için Amatör Futbolcular derneğine teşekkür etti.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.