1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Cem Küçük kovuldu mu?
Cem Küçük kovuldu mu?

Cem Küçük kovuldu mu?

Türkiye'nin iç siyaseti bugün gündemde bomba etkisi yaratan görüntülerle adeta yıkıldı. Sedat Peker'in yayımladığı ifşa görüntüler gündemi sarsarken, Cem Küçük'ün akıbeti merak edildi.

A+A-

Erzurum Güncel- Sedat Peker yayımladığı videolarla gündemi sarstı. Cem Küçük'ün Sedat Peker için söylediği "blöf yapıyor" sözleri ortalığı karıştırdı. Peki, Cem Küçük'e ne oldu? Cem Küçük TGRT'den ayrıldı mı? Detaylar haberimizde...

Sedat Peker'le tartışan Cem Küçük'ün bugün Sedat Peker'in kullandığı anonim bir hesaptan ifşası yayınlandı. İhlas ile TGRT'nin CEO'luğunu yapan Küçük'ün yayınlanan ifşaları sonrasında ortalıktan kaybolması dikkat çekti.

 cem küçük ve sedat peker olayı

Cem Küçük TGRT'den kovuldu mu?

Twitter isimli sosyal medya platformunda Ankara Kuşu isimli bir kullanıcı tarafından yapılan paylaşımda Cem Küçük'ün sağlıksal sorunlarından dolayı birkaç gün TGRT kanalındaki programına ara verdiği bilgisi paylaşıldı.

Ancak konuyla ilgili henüz resmi bir bilgi bulunmuyor.

 cem küçük kovuldu mu

Cem Küçük kim?

1978 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Küçük, Türk gazeteci, yazar ve tercümandır. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olarak senelerce yazarlık ve çevirmenlik yapmıştır. Editör olarak çalıştığı yıllarda Rasim Ozan Kütahyalı'yla tanışmış ve medya sektörüne adım atmıştır.

Esmagül Koçak

Esmagül Koçak

esmagulk@haber365.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.