1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cem Yılmaz'a ünlülerden destek yağdı!
Cem Yılmaz'a ünlülerden destek yağdı!

Cem Yılmaz'a ünlülerden destek yağdı!

MHP lideri Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında, dijital medya platformu Netflix ile yaptığı açıklamasıyla isim vermeden Cem Yılmaz'ın komedi dizisi Erşan Kuneri'ye göndermede bulunmuştu.Ünlü isimlerden Cem Yılmaz'a destek mesajları yağdı.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP lideri Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında Netflix ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullanmıştı. Bahçeli açıklamasında şunları söylemişti: "Küfür etmenin neresine güleceğiz. Netflix'te küfür ve en seviyesiz esprilerin yer aldığı, şarlatanlıktan öte bir meziyeti olmayan sözde komedyenlerin yer aldığı diziler artık haddini aşmıştır. Aile hayatı son sığınaktır. Bu sığınağın yağmalanması için planlı bir propaganda devrededir. Küfür etmenin neresine güleceğiz?"

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bahçeli'nin ifadelerinin ardından Cem Yılmaz imzalı Erşan Kuneri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bahçeli konuşmasında isim vermese de sosyal medya kullanıcıları, Yılmaz ve Netflix’te yayınlanan dizisinin hedef alındığı yönünde paylaşımlarda bulundular.

Ekran görüntüsü 2022-06-22 140221
Oyuncu İlyas Salman, “#Cemyılmaz Tanırım, iyi çocuktur. Hem Fenerbahçeli hem Atatürkçüdür. Neredeyse benim kadar da komiktir. İlkesizlerin diline düşmeyi hak etmiyor.” yorumunda bulundu.

Ekran görüntüsü 2022-06-22 135935

Tiyatrocu Behzat Uygur da Twitter hesabından “Cem Yılmaz komiktir komik kalacak…” diyerek komedyen Cem Yılmaz’ı destekledi.

Ekran görüntüsü 2022-06-22 135947

Ünlü sanatçı Nazan Öncel, "Cem Yılmaz Sineması ve mizahı, yaratıcılığın en güzel örneklerindendir; her işine şapka çıkartırız." diyerek Yılmaz'a destek oldu.

Ekran görüntüsü 2022-06-22 135957

Sosyal medya fenomeni Aykut Elmas Twitter hesabından “ ‘Sözde komedyen’ dendiğine göre Cem Yılmaz olamaz. Takılmayın, devam…” yorumunu yaparak Cem Yılmaz’a destek oldu.

Ekran görüntüsü 2022-06-22 140008

Armaan Çağlayan yaptığı paylaşımda, "Cem Yılmaz bu ülkenin en iyi komedyenlerinden ve en iyi sahne performansı olan sanatçılarındandır. Ülkesi için duyarlılığı ise tartışılmaz. #cemyilmaz" dedi.

Ekran görüntüsü 2022-06-22 140020
İzzet Çapa ise, "Valla benim bildiğim...
Bu ülkede bugüne dek gördüğüm...
Hep komedyenler, siyasetçileri eleştirmiştir ama...
Zannederim eskidendi...
Eskidendi, çok eskiden...
Murathan Mungan’ın şiirinde, rahmetli Atilla Özdemiroğlu’nun bestesinde, canım Sezen’in söylediği gibi...
‘Hani herkes arkadaş
Hani oyunlar sürerken
Hani çerçeveler boş
Hani körkütük sarhoş gençliğimizden
Hani şarkılar bizi henüz bu kadar incitmezken
Eskidendi, eskidendi, çok eskiden" şiiriyle ünlü komedyene destek oldu.

Ekran görüntüsü 2022-06-22 140042
Oyuncu Müfit Can Saçıntı sosyal medya hesabından “Vay be! Komediye bak sen; Komedyenlerin parti liderlerini eleştirdiği günlerden, Parti liderlerinin komedyenleri eleştirdiği günlere geldik, iyi mi! Nohut oda, bakla sofa, müstakil Bahçeli demokrasi! #CemYılmaz” şeklinde yorum yaparak Cem Yılmaz’a destek verdi.

Ekran görüntüsü 2022-06-22 140138

Ünlü sunucu Özge Uzun, "Canice “insan” canı alanların, tweet atanlar kadar ceza almadığı bir ülkede elbetteki en büyük suçlular, had aşanlar #netflix #CemYılmaz #ŞahanGökbakar #Tarkan ve diğerleri olur! Hala şaşırıyor muyuz?

AdaletNerede" yazarak destek oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.