1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan aşk açıklaması
Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan aşk açıklaması

Ceyda Düvenci ile boşanan Bülent Şakrak'tan aşk açıklaması

Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile boşanmasının ardından "tiny house" tarzı bir eve taşındı. Doğayla iç içe yaşamayı tercih eden ünlü oyuncu Bülent Şakrak, konuk olduğu programda aşk ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- 2015 yılında dünyaevine giren ve Ali adında bir çocuğu dünyaya gelen Bülent Şakrak ile Ceyda Düvenci çifti 8 yıllık evliliklerini 10 Temmuz'da İzmir - Ödemiş Adliyesi'nde 15 dakika süren duruşmada anlaşmalı olarak sonlandırmıştı.

Bülent Şakrak, Ceyda Düvenci ile boşanmasının ardından "tiny house" tarzı bir eve taşındı ve burada doğayla iç içe sakin ve minimal bir hayat yaşamaya başladı.

Sibel Arna'nın programına konuk olan ünlü oyuncu Şakrak, aşk ile ilgili şunları söyledi:

"Aşk olmadan olmaz çünkü sabah uyandığında gördüğün börtü böcek, yani doğan güneşin açan çiçeğin öten tavuğun ne bileyim yani hepsinin varlığına bir hissiyatın varsa neler oluyor diye etrafına bakabiliyorsan zaten aşk var demektir yani aşksız olmaz. Hak insanı insana yarattı."

"Biraz duvarını ördün mü yoksa açık mısın?" sorusuna ünlü oyuncu, "Ya duvar örmek gibi bir hayat yok bununla ilgili bir şey düşünmüyorum. İlk hareketim zaten kendime dönük ormanın içinde bir hayat kurdum kendime. Duvar örmüş değilim ama bunu düşünmedim" yanıtını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.