1. HABERLER

  2. DEPREM/ SAVAŞ

  3. CHP Malatya İl Başkanı Yıldız’a yumruklu saldırı
CHP Malatya İl Başkanı Yıldız’a yumruklu saldırı

CHP Malatya İl Başkanı Yıldız’a yumruklu saldırı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, konteynerden çıkarılmak istenen yurttaşlara destek verdiği esnada "Siz Allah bilir misiniz?" diyen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Olayda 2 kişi gözaltına alındı.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Saadet Partisi'nin kaldırılmak istenen aşevinin de bulunduğu bölgede depremzedeleri ziyaret ettiği sırada, küfürler savuran bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, afet bölgesinde konteynerden çıkarılmak istenen yurttaşlara destek verdiği sırada saldırıya uğradı.

Yıldız, “Allah yardımcımız olsun. Toplum olarak hep beraber birlik beraberlik içindeyiz” dediği sırada bir saldırgan “Siz Allah’ı bilir misiniz lan?” diyerek yumruk attı.

Yıldız’ın uğradığı yumruklu saldırı sonrası CHP’li yöneticilerin müdahalesine engel olarak “Biz onlara bu şekilde karşılık vermeyeceğiz, provokatörlere müsaade etmeyeceğiz, provokasyona gelmeyeceğiz” diyerek olayların daha da büyümesine engel oldu.

Saldırının ardından olay yerini terk etmeyen Yıldız, vatandaşların sorunlarını dinleyip konteynerde incelemelerde bulundu. Yıldız ve beraberindekiler saldırıyı gerçekleştirenler hakkında şikayetçi oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.