1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP örgütüne deklarasyon: İşte seçim öncesi istifa etmesi gerekenler
CHP örgütüne deklarasyon: İşte seçim öncesi istifa etmesi gerekenler

CHP örgütüne deklarasyon: İşte seçim öncesi istifa etmesi gerekenler

CHP seçim takvimi gereğince Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla milletvekili aday adayı olmak isteyen il ve ilçe başkanlarına istifa çağrısı yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye adım adım seçime gidiyor. Partiler seçim takvimleri çerçevesinde hazırlıklarına başladı. İYİ Parti'den milletvekili olmak isteyen 16 il başkanı görevinden ayrılmasının ardından CHP de harekete geçti. CHP Merkez Yönetim Kurulu, 21 Kasım tarihli kararı uyarınca il ve ilçe başkanlarına çağrı yaptı.

Vekil adayı olmak isteyenlere istifa çağrısı

Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzası taşıyan metinle; milletvekili aday adayı olmak isteyenlerin 5 Aralık ile 26 Aralık arasında görevlerinden istifa etmeleri gerektiği duyuruldu. Belirlenen sürede aday adaylığı için il başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkanları ve belde yönetim kurulu üyelerinin istifasını sunmaları istendi.

Parti örgütünün bilgisi olmadan atama yapılmayacak

İstifa edenlerin yerine ise parti örgütü ve örgüt yönetimlerinden sorumlu genel başkan yardımcılarının bilgisi olmadan herhangi bir seçim ya da atama yapılmayacağı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: HalkTV

İşte CHP'den il ve ilçe başkanlarına yollanan belge:

chp.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.