1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'de şimdide İmamoğlu Krizi Yaşanıyor
CHP'de şimdide İmamoğlu Krizi Yaşanıyor

CHP'de şimdide İmamoğlu Krizi Yaşanıyor

CHP’de yönetim krizinde ikinci perde: İmamoğlu, Özel’den habersiz 81 il başkanını çağırdı

A+A-

Erzurum Güncel- CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında kriz yaratacak yeni bir olay yaşandı.

Ekrem İmamoğlu, İBB’ye bağlı İstanbul Planlama Ajansı İPA üzerinden, CHP’de 81 il başkanını arayarak 24-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek bir toplantıya davet etti.

Davetler yapıldı, afişler hazırlandı ancak bundan Özgür Özel’in haberinin olmadığı öğrenildi. Özel toplantıyı davetten daha sonra öğrendi. Özel’in bu duruma çok sinirlendiği ve kendisinin de bu toplantıya katılma kararı aldığı vurgulandı.

Veryansın Tv’nin edindiği bilgilere göre, İPA tarafından düzenlenecek olan toplantının İstanbul’da 5 yıldızlı lüks bir otelde olacağı, konaklamanın her şey dahil şeklinde olacağı bildirildi.

Adına İstanbul Buluşması denilen toplantıda katılımcıların masraflarının kim ya da kimler tarafından ödeneceği de açıklanmadı.

Edinilen bilgilere göre, Ankara’da yapılması beklenen tüzük kurultayı için davet bekleyen il başkanları İPA’nın bu sürpriz davetine şaşırdığı öğrenildi.

Özgür Özel’in olayı duyduktan sonra çok bozulduğu ve bunun altında kalmayacağını yakın çevresine söylediği bildirilirken, Genel Merkez’de bir süre gerginlik yaşandı. Özel de bu İstanbul Buluşması’na katılacağını belirtti ve kendi ismini yazdırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.