1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP'li Başkanlar görücüye çıktı
CHP'li Başkanlar görücüye çıktı

CHP'li Başkanlar görücüye çıktı

CHP Büyükşehir ve Merkez ilçe Belediye Başkan Adayları, Palan Otel'de kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya geldi. İl Başkanı Serhat Can Eş İddialı konuştu: "20 ilçede de iddiamız var "dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atlıhan Atila, Yakutiye Belediye Başkan Adayı Adnan Atalay, Palandöken Belediye Başkan Adayı Cemal Koçak, Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Ulusoy, Yakutiye İlçe Başkanı Ekrem Ekmekçi ve partililer bu gün kahvaltı programında basın mesuplarıyla bir araya geldi. 

CHP il Başkanı başkanı Serhat Can Eş, " Erzurum'un tamamında, bütün seçim bölgelerinde iddialı adaylarla sahadayız. Biz çok büyük bir sürpriz yaparak, 20 ilçede de iddialıyoz. Karaçoban'ı bile kazanacağız." dedi.

CHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mimar Atlıhan Atila da, şehirde en önemli gündemin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, " Dağlar, tarlalar ranta açıldı. Biz geldiğimizde yerinde dönüşmler yapacağız. Şehri hak ettiği yere getireceğiz. Ben mimarım, şehrin sorunlarını iyi biliyorum. Bugüne kadar belediyler için bir çok proje hazırladım"dedib . 

Yakutiye Belediye Başkan adayı Erzurumlu iş insanı Adnan Atalay da, seçim bölgesinde bu güne kadar yapılan hizmetlerin yetersizliğinden bahsederek," Esnafımız zor şartlarda işyerini açıp kapatıyor. Seçilmem kalinde, esnafımıza her tür destekte bulunacağız" ifadesini kullandı. 

Daha sonra, babası Vehip Atalüy'ın 1973 yılında Bağımsız Belediye Başkan adayı olduğunu kaydeden Yakutiye Belediye Başkan adayı Adnan Atalay, o günden bugüne sorunların aynen devm ettiğini söyledi. 

Palandöken Belediye Başkan Adayı Cemal Koçak, Aziziye Belediye Başkan Adayı Ahmet Ulusoy ise projeleri hakkında açıklamalarda bulundular. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.