1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Çılgın bonservis: Fenerbahçe'nin kasası dolacak
Çılgın bonservis: Fenerbahçe'nin kasası dolacak

Çılgın bonservis: Fenerbahçe'nin kasası dolacak

Jayden Oosterwolde'nin talipleri her geçen gün artmaya devam ediyor. Fenerbahçe'de bu sezon yükselen performansıyla büyük beğeni toplayan Jayden Oosterwolde için dev kulüp harekete geçti. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Fenerbahçe'de bu sezonun flaş isimlerinden biri olan Jayden Oosterwolde, dev kulüpleri peşine takmaya devam ediyor. Son olarak Inter'in Jayden Oosterwolde'ye talip olduğu ve dev bir bonservis bedelini gözden çıkardığı ileri sürüldü.

JAYDEN OOSTERWOLDE'NİN TALİPLERİ ARTIYOR

2022-23 sezonunun ara transfer döneminde Parma'dan Fenerbahçe'ye 6 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan Jayden Oosterwolde, bu sezon yükselen performansıyla büyük beğeni topladı. Birçok Avrupa ekibini peşine takan Hollandalı yıldız için sarı-lacivertlilerin beklentisi büyük.

TRANSFERİ DUYURDULAR! ÇILGIN RAKAM...

İtalya basınında yer alan habere göre; Serie A devi Inter, Fenerbahçe'de forma giyen Jayden Oosterwolde için kolları sıvadı. İtalyan ekibi, teknik direktör Simone Inzaghi'nin kadrosunda görmek istediği Hollandalı yıldız için 20 milyon euroyu gözden çıkardı ve önümüzdeki yaz bu transferi bitirmek için girişimlerine başladı.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Jayden Oosterwolde, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 38 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 30'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 2827 dakika sahada kalan 22 yaşındaki Hollandalı sol bek oyuncusu, 2 golle skora etki etti.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.