1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhur İttifakı'nda HÜDA PAR krizi büyüyor... BBP lideri Destici: 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım
Cumhur İttifakı'nda HÜDA PAR krizi büyüyor... BBP lideri Destici: 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım

Cumhur İttifakı'nda HÜDA PAR krizi büyüyor... BBP lideri Destici: 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım

Destici, siyasette süren HÜDA-PAR ve ittifak tartışmalarına yönelik konuştu. Destici, "HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum.'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım. Türk Bayrağına yeni isimler aramak doğru değil" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhur İttifakı kanadında 14 Mayıs seçimlerine yönelik mesai sürürken ittifak ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici NTV'den Deniz Kilislioğlu'nun sorularını yanıtladı.

HÜDA-PAR ile ilgili tartışmalarla ilgili "Düşüncelerimi daha önce ifade etmiştim" diyen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı, sözlerine şunları ekledi:
"HÜDA-PAR'ın bir takım düşüncelerine katılmıyorum. 'Hizbullah terör örgütüdür' demeleri lazım. Türk Bayrağına yeni isimler aramak doğru değil."

MHP lideri Bahçeli'nin HÜDA PAR'dan rahatsız olduğu için Zekeriya Yapıcıoğlu'nun dün yapılan Akkuyu törenine katılmadığı da iddia edilmişti.

AK Parti Milletvekili Tuğrul Türkeş de HÜDA PAR'ın 'Türk bayrağı değil Türkiye bayrağı olmalı' açıklamasına tepki göstermiş ve "Onun o bayraktan rahatsız olma hakkı varsa benim de HÜDA PAR’dan ve onun genel başkanından rahatsız olma hakkım demokratik bir hak. Yani yapsın da görelim." demişti.

ERDOĞAN'IN SAĞLIK DURUMU

Genel Başkan Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık duruma ilişkin de, "Hafif bir rahatsızlığı oldu. Dün gayet sağlıklıydı." diyerek açıklamada bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.