1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Cumhurbaşkanı Erdoğan hem kurmaylarına hem teşkilatlara talimat verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan hem kurmaylarına hem teşkilatlara talimat verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan hem kurmaylarına hem teşkilatlara talimat verdi

2023 seçimlerinin oldukça hareketli geçen atmosferi geride bırakılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan şimdiden yerel seçim için hazırlıklara başladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erdoğan'ın yerel seçimlerdeki başlıca hedefi belli olurken parti teşkilatlarına da bu doğrultuda özel çalışma talimatı verdiği öğrenildi. AK Parti'de seçim hazırlıkları kapsamında ayrıca oy kaybı yaşanan illerde kanaat önderleriyle de görüşeceği belirtiliyor.

Önümüzdeki yıl gerçekleşecek yerel seçimler için AK Parti'nin hedefi iddiaya göre özellikle CHP'li 11 büyükşehir belediyesi olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan hem kurmaylarına hem de parti teşkilatlarına yerel seçim talimatlarını verdi. AK Parti 2024 seçimleri için hazırlıklara başlıyor...

ERDOĞAN 2 ŞEHRİ İŞARET ETTİ: MUTLAKA KAZANILMALI!

Türkiye 2024'te bir kez daha sandık başına gidecek, yerel seçimler ile belediye başkanları seçilecek. Halihazırda 30 büyükşehir belediyesinden 15'ini AK Parti, 11'ini ise CHP yönetiyor. Show Haber'in haberine göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan parti teşkilatlarına 'yerel seçim hazırlıklarına başlayın' talimatı verirken gözünü CHP'li belediyelere dikti. Erdoğan, İstanbul ve Ankara'nın mutlaka kazanılması gerektiğini vurguladı.

33

5 YILLIK RAPOR İSTEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına ise CHP'li 11 büyükşehirde 5 yılda hangi vaatlerin gerçekleştiği ve nelerin eksik kaldığı konusunda kapsamlı çalışma yapılması talimatı verdi.

KANAAT ÖNDERLERİYLE TEMAS, 'REHAVET' UYARISI...

Yine seçim çalışmaları kapsamında AK Parti'nin oy kaybı yaşadığı illerde kanaat önderleriyle görüşülecek, oy kaybının nedeni araştırılacak. En önemli uyarılardan biri ise rehavet.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.