1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Cumhuriyet'e Giden Yol Erzurum'dan Geçti
Cumhuriyet'e Giden Yol Erzurum'dan Geçti

Cumhuriyet'e Giden Yol Erzurum'dan Geçti

Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle İstanbul Pendik’te “Cumhuriyet’e Giden Yol Erzurum’dan geçti “ başlıklı konferans gerçekleşti. Düzenlenen konferansta konuşan ERVAK Başkanı Erdal Güzel, “Cumhuriyet’e olan sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam ediyoruz.”

A+A-

Erzurum Güncel- Cumhuriyetin 100. yılı sebebiyle İstanbul Pendik’te “Cumhuriyet’e Giden Yol Erzurum’dan geçti “ başlıklı konferans gerçekleşti. Düzenlenen konferansta konuşan ERVAK Başkanı Erdal Güzel, “Cumhuriyet’e olan sorumluluğumuzu yerine getirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Tüm yurtta Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamaları etkinliklerle devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Pendik’te “Cumhuriyet’e Giden Yol Erzurum’dan geçti “ başlıklı konferans düzenlendi. Etkinliğe, İstanbul Valisi Davut Gül, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, birçok iş insanı ve STK temsilcileri katıldı.

“Şükranlarımı sunuyorum”

Düzenlenen konferansta konuşan ERVAK Başkanı Erdal Güzel, Cumhuriyet’e olan sorumluluklarını yerine getirmeye geldiklerini kaydederek, şöyle konuştu: “Erzurum ve Ankara’dan sonra İstanbul’daydık. Pendik’te, İstanbul Valimiz, hemşehrimiz Davut Gül’ün ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’in de katıldığı salonda “Cumhuriyet’e Giden Yol Erzurum’dan geçti “ başlıklı bir konferansla sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalıştık. Bu etkinliği düzenleyen Pendik Kaynarca Erzurum Derneği Başkanı Adem kaya ile beni yalnız bırakmayan İstanbul’daki vefalı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.”

Şeyma TAHİR/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.