1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Cumhuriyetin 100. Yılında Büyükşehir'in yüzünü güldürdüler
Cumhuriyetin 100. Yılında Büyükşehir'in yüzünü güldürdüler

Cumhuriyetin 100. Yılında Büyükşehir'in yüzünü güldürdüler

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor, Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda Cumhuriyetin 100. Yılına yakışır derecelerle kente döndü.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kick Boks takımı Antalya’da tarih yazarken, Kick Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonasına damga vurdu.

22-29 Ocak 2024 tarihleri arasında yaklaşık 7 Bin 500 sporcunun katılım sağladığı Spor Toto Kick Boks Türkiye Şampiyonasında tatamiye çıkan antrenörler Emre Şahin ve Cebrail Gençoğlu yönetimindeki sporcular 4 altın, 5 gümüş 2 de bronz madalya kazandı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü’nden Vedat Ağyürek 69 kilo kick light branşında Türkiye şampiyonu olarak altın madalyanın sahibi oldu. 74 kiloda M. Talha Macit 63 kiloda light contact branşında şampiyonluğa imza attı. 57 kiloda Berat Önal kick light branşında altın madalya kazandı.  Muhammed Emin Aras Gençler 57 kiloda kick lifht da 2. Oldu. Muhammed Enes Yanmaz büyükler 74 kiloda kick light branşında Türkiye ikicisi oldu.  Arda Asil Tahur Yıldızlar 57 kiloda kick light branşında ikinci oldu. Utku Görkem Yağar minikler 47 kiloda  point Fighing branşında Türkiye ikincisi oldu.

Ahmet Can Bingöl, yıldızlar kick light branşında bronz madalya elde etti.

ETÜ’lü Yakar’dan bronz madalya

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Spor Kulübü’nden Ebru Yakar 60 kilo full contact branşında üçüncü olarak bronz madalya’nın sahibi oldu. Antrenörler Emre Şahin ve Cebrail Gençoğlu yönetimindeki başarısı sporcu, bundan sonraki hedefinin altın madalya kazanmak olduğunu söyledi.

Pasinlerli sporculardan üç madalya

Antrenörler Sibel Pirioğlu ve Tolga Gül yönetiminde tatamiye çıkan Pasinler Gençlik Spor’dan üç sporcu madalya ile Erzurum’a döndü.

Ahmet Yazıcı 54 kilo Full contact branşında üçüncü olarak bronz madalya kazandı.  Full contact branşında Habip Can Deniz üçüncü olarak bronz madalyayı boynuna taktı.  Nazlıcan Yavuç 32 kiloda kick light branşında üçüncü oldu.

Şahin ve Gençoğlu’dan teşekkür

Antrenörler Emre Şahin ve Cebrail Gençoğlu, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Kick boks takımı olarak 4 altın, 5 gümüş, 2 bronz, madalya alarak başarılarımıza başarı eklemeye devam ettik, çok şükür. Bu başarılarımızın yıllardır destekçisi olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Mehmet Sekmen,  Kulüp Başkanımız Ahmet Dal Gençlik , Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Birdal Öztürk, Spor Hizmetleri Müdürümüz Ahmet Çelebi, kick boks il temsilcimiz Metin Mesut Abuşoğlu’na sponsor desteğimiz Kovada pilava teşekkürü borç biliriz. Memleketimiz adına  daima en güzel başarılarla dönmeye devam edeceğiz birlik ve beraberlik içerisinde” diye konuştular.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.