1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş Bolu dağını aştı
Dadaş Bolu dağını aştı

Dadaş Bolu dağını aştı

Erzurumspor zorlu Bolu deplasmanından 3 puanla ayrılarak zirve takibini sürdürdü..

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig’in 32. haftasında Boluspor, sahasında karşı karşıya geldiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a 2-0’lık skorla mağlup oldu. Erzurumspor zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılarak zirve takibini sürdürdü. Balıkesirspor karşısında aldığı farklı galibiyet sonrası geçtiğimiz haftayı BAY geçiren  Büyükşehir Belediye Erzurumspor, umutlu gittiği Bolu deplasmanından altın değerinde 3 puan ile dönmerek taraftarlarını sevince boğdu.  

 

 

BAŞKAN DÜZGÜN SOYUNMA ODASINA İNDİ

 

 

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte büyük sevinç yaşandı. BB Erzurumspor Kulüp Başkanı Ömer Düzgün, bazı yöneticilerle birlikte maç sonrası soyunma odasına inerek As Başkan Ahmet Dal ile teknik heyet ve futbolcuları tebrik edip sevinçlerine ortak oldu. Bu galibiyetle playofu büyük ölçüde garantileyen Erzurumspor, ilk iki iddiasını da sürdürdü. BB Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen ise maç sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaparak takımı, teknik heyeti ve yöneticileri tebrik etti. Sekmen, '' Deplasmanda kazanan bizim takım. Boluspor karşısında son dakikaya kadar mücadele ederek şehrimize zafer kazandıran takımımızı, yönetimimizi, teknik heyetimizi ve taraftarlarımızı yürekten tebrik ediyorum.'' dedi.  

 

 

 

 

 

BOLUSPOR REHA ERGİNER İLE YOLLARINI AYIRDI

 

 

Karşılaşmanın ardından kırmızı-beyazlı kulüp, teknik direktör Reha Erginer ile yollarını ayırdı. Kulübün resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırmıştır. Teknik Direktör Reha Kemal Erginer ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, kariyerinde başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

 

Haber?Yorum: radarhaber.com 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.