1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Dadaş mesajı sandıkta verdi!
Dadaş mesajı sandıkta verdi!

Dadaş mesajı sandıkta verdi!

Erzurum'da sandıkların yüzde 100'ü açıldı. Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yarışı açık ara önde kapadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Katılım oranının yüzde 83,08 olduğu Erzurum'da 2 bin 241 sandıkta, 423 bin 925 oy kullanıldı. 416 bin 915 oyun geçerli sayıldığı ilde sandıkların tamamı sayıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yüzde 73.55 oy alırken Kılıçdaroğlu yüzde 26.45'de kaldı.

Nesrin Demir/Pusula

Erzurum’da oy kullanan bir vatandaş şehir için küçük not kâğıtlarına yazdığı istek ve temennileri pusulanın etrafına dizerek paylaştı. Sosyal medyada ilgi gören paylaşıma çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Erzurum Pazar günü sandık başına gitti. İlde oy kullanan bir vatandaş oy pusulasının yanına, “ Erzurum fabrika istiyor, Erzurum yeni stadyum istiyor, Erzurum hızlı tren istiyor, bu güzel şehir tüm bu yenilikleri fazlasıyla hak ediyor” notlarını dizdi ve fotoğrafını çekerek paylaşımda bulundu.  Sosyal medyada kısa sürede yayılan paylaşım çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Gönderiye yapılan bazı yorumlarda “adeta hislerimize tercüman olmuş” ifadeleri kullanıldı.

Dadaş mesajı sandıkta verdi!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum