1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş Sefa sürdü
Dadaş Sefa sürdü

Dadaş Sefa sürdü

Sefa Akgün, Erzurumspor’a imza attığı günden beri en verimli yılını bu sezon yaşadı. Kilit pasları, oyunu yönlendirmesiyle Teknik Patron Hakan Kutlu’nun gözdesi olan Sefa taraftarların da takdirini kazandı.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig  ekiplerinden Erzurumspor’da orta saha oyuncusu Sefa Akgün, en başarılı sezonunu geride bıraktı. Lig boyunca pozisyon gereği 5 sarı kart gören ve fair-play ruhu ile de ön plana çıkan 23 yaşındaki futbolcu, kilit paslarının yanı sıra, Teknik Patron Hakan Kutlu’nun orta sahada yüklediği sorumlulukla önemli işlere imza attı. Ligde iki asist yapan başarılı orta saha oyuncu, oyunu yönlendirmesiyle de teknik patron Hakan Kutlu’nun vazgeçemediği isimlerden biri oldu.

En verimli sezonunu yaşadı

2018-2019 sezonunda büyük umutlarla Trabzonspor’dan transfer edilen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu bir türlü taraftarların beklentisine cevap verememişti. Önceki sezonlarda Erzincanspor ve Kırşehirspor’a kiralık olarak gönderilen futbolcu, önceki teknik direktör Muzaffer Bilazer’in raporu ile takımda tutulmuştu. 2022-2023 sezonunda Hakan Kutlu yönetiminde bir mucizeye imza atan Mavi-beyazlı takımın en önemli dişlilerinden biri olan Sefa Akgün, geçtiğimiz sezonda yakaladığı başarı grafiğini bu sezon artırarak devam ettirdi. Genç orta saha oyuncusu, bu sezon Mavi-beyaz forma ile kendi adına altın bir sezon geçirdi.

Sözleşmesi bitiyor!

Erzurumspor’da 30 Haziran’da sözleşmesi bitecek olan futbolcular arasında yer alan Sefa Akgün ile mukavele yenilenmesini isteyen taraftarlar, “Sefa Akgün, forma aidiyetiyle ve kişiliği ile bizlerin takdirini kazanan bir futbolcu. Ayrıca Mavi-beyazlı formamız ile 2023-2024 sezonunda da oldukça başarılı maçlar çıkardı” diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın sözleşmesi biten futbolcularla sürekli temas halinde olduğu ve o futbolculardan biri olan Sefa Akgün de yeniden imza attıracağı öğrenildi.

 Sefa Akgün, 2023-2024 sezonunda 33 maç oynadı ve  2 asist yaptı. 2456 dakika sahada kalan Sefa sezonu 5 sarı kartla tamamladı.

Nurullah PALA/Pusula Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.