1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş'ın Acun gururu: Dal’ı gururlandırdı
Dadaş'ın Acun gururu: Dal’ı gururlandırdı

Dadaş'ın Acun gururu: Dal’ı gururlandırdı

Acun Ilıcalı’nın Fenerbahçe yönetimine seçilmesi en çok Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal’ı gururlandırdı. “ Kıymetlimiz Acun Ilıcalı’yı yıpratmak isteyenlerin karşısında durduk, yine aynı şekilde karşılarında olacağız” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Fenerbahçe olağan genel kurulunda Ali Koç’un yeniden kulüp başkanlığına seçilmesi ve Erzurumlu Acun Ilıcalı’nında yönetimde yen alması Dadaşları sevindirirken, kulüp başkanı Ahmet Dal’ı da oldukça gururlandırdı.

Forma verip başarı dilemişti

Erzurumspor Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Sarı-lacivertli kulübün kongresi öncesinde hemşehrisi Acun Ilıcalı’yı ziyaret ederek forma hediye etmişti. Ilıcalı’ya başarı dileklerini ileten Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “Hemşehrimiz sevgili Acun Ilıcalı’nın her zaman yanındayız!” mesajını vermişti.

Onu yıpratmak isteyenlere hep karşı duracağız

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Dal, “Erzurum ve Erzurumspor konusundaki hassasiyetini yakından bildiğimiz, hemşehrimiz sevgili Acun Ilıcalı’nın her zaman yanındayız. Onu yıpratmak isteyenlerin karşısında durduk, yine aynı şekilde karşılarında olacağız. Acun Ilıcalı, memleketine bağlı bir dadaş, sosyal konulardaki hassasiyetiyle bir hayırsever, aynı zamanda ülkesini seven gerçek bir vatanseverdir. Nokta” diyerek hemşehrisine bir kez daha destek verdi.

Erzurum için kalbi atan bir Dadaş!

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarda, “Erzurumspor’umuza ekonomik desteklerinin yanı sıra iki defa TV kanalını açarak yardım gecesi düzenleyen, geçtiğimiz hafta ziyaret ettiğimde yine bizlere destek olacağını bizzat ifade eden değerli Acun Ilıcalı’ya bu vesileyle bir kere daha teşekkür ediyorum” İfadelerine yer verdi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.