1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaş'ın enerjisi yerinde
Dadaş'ın enerjisi yerinde

Dadaş'ın enerjisi yerinde

ASTOR Enerji Şanlıurfa hazırlıkları tam gaz. Teknik Patron Hakan Kutlu oyuncularını “Sakın rehavete kapılmayın” diye uyardı. Futbolcuların keyfi ve morali yerinde.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligin 21. Haftasında oynanacak olan ASTOR Enerji Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ligin ikinci yarısında üç maçtan 7 puan çıkaran Teknik Patron Hakan Kutlu yönetimindeki Dadaşlar, Pazar günü de Güneydoğu Anadolu Temsilcisini eli boş göndererek, hanesine üç puan daha eklemek için harıl harıl çalışıyor. Mavi-beyazlıların antrenmanları hırslı ve neşeli geçiyor.

Kazım Karabekir’de Şanlıurfa provası

Teknik Patron Hakan Kutlu yönetimindeki Erzurumspor, mutlak üç puan parolasıyla Şanlıurfa’ya bilenirken, futbolcuların hırslı ve moralli oldukları gözlerden kaçmadı.

Mavi-beyazlılar, Kazım Karabekir Stadı’nda yaptığı çift kale maçıyla Pazar gün oynayacağı Şanlıurfa müsabakasının provasını yaptı. Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularına Pazar günkü mücadelede yapmaları gerekenleri tek tek anlattı.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.