1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaşın kaptanının 500. maç gururu
Dadaşın kaptanının 500. maç gururu

Dadaşın kaptanının 500. maç gururu

Erzurumspor Kaptanı Mustafa Yumlu 500. Maçına çıktı. Mavi-beyazlıların Kulüp Başkanı Ahmet Dal, tecrübeli savunmacıya plaket verdi. Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncusuna çiçek sundu

A+A-

Erzurum Güncel- Üç sezondur Erzurumspor formasını giyen kaptan Mustafa Yumlu, kariyerindeki 500. Maçına çıkarken, Erzurumspor forması ile de 100, maçını geride bıraktı. Mavi-beyazlıların kaptanı için Cumartesi günü Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan Bodrumspor maçı öncesinde tecrübeli savunmacı için bir takım etkinlikler düzenlendi. Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Mavi-beyazlı forma ile 100. Maçına çıkan ve kariyerinden 500. Müsabakaya ulaşan kaptan Yumlu’ya plaket takdim etti.

Eşi ve çocuklarıyla el ele sahaya çıktı

Dadaşların 36 yaşındaki kaptanı ve defans oyuncusu Mustafa Yumlu, Bodrum maçı öncesinde sahaya eşi Fatma Yumlu, çocukları Yiğit ve Yağız ile el ele çıktı. Taraftarlar, “Büyük kaptan” tezahüratları yaptı. Erzurumspor Medya Sorumlusu Ali Tayşi ve ekip arkadaşlarının hazırladıkları özel klip skorboarddan taraftarlara izletildi. Kaptan Mustafa Yumlu duygusal anlar yaşadı. Tecrübeli yıldız için hazırlanan klipte kariyerinde attığı güzel gollerde yer aldı.

Futbol  adamları tebrik etti

Galatasaray’ın teknik direktörü Okan Buruk, Erzurumspor’un eski hocası Mehmet Özdilek (Şifo), Beşiktaş’ın eski çalıştırıcısı Burak Yılmaz, Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal da yayınlanan klipte yer alarak Kaptan Mustafa Yumlu’yu 500. Maçına çıkması nedeniyle tebrik ettiler.

Güzel ve Anlamlı bir jest

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, futbola ve Erzurumspor’a olan katkıları için kaptan Mustafa Yumlu’ya teşekkür ederek, plaketi takdim etti. Kaptan Yumlu ise “Trabzonluyum ama Erzurum benim yuvam oldu. İnsanlar burada beni bağrına bastı. Erzurumspor’la 100. Maçıma, kariyerimde ise 500. Maçıma çıktım. Kulübümün benim için bugün yaptığı jest hem anlamlı hem de çok güzel. Futbolu burada bırakıp, Erzurumsporumuza hizmet etmeye devam ederim İnşallah” dedi.

Kutlu: Kaptan Yumlu Erzurum’la özdeşleşti

Bodrumspor maçı sonrası basın toplantısında konuşan Teknik Direktör Hakan Kutlu, 500. Maçına çıkan Kaptan Mustafa Yumlu'yu tebrik etti.

Kutlu, "Daha önceki oynadığı takımlar tabii ki üst liglerde oynadı. Trabzonspor gibi değerli bir takımda oynadı. Ama hani burayla özdeşleşti. Burada da zannediyorum 100 maça çıktı. O da çok önemli. Burak'la özdeşleşti. Ben en çok tabii ki Trabzon'a da yakıştırıyorum altyapısına çıktığı için ama en çok Erzurumspor'a yakıştırıyorum onu. İnşallah futbolu bıraktıktan sonra da kendisi nasıl isterse, ister teknik direktör, ister antrenör, ister sportif direktör bu kulüpte hizmet alacak karakterde ve duruşta verdiği hizmetlerle de bunu hak eden bir insan. Ona da 500. maçı ve daha nice maçlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu arada kaptan Mustafa Yumlu, maç sonrasında Erzurumspor bayrağı ile tribünleri selamlayarak taraftarların “Büyük kaptan” tezahüratlarına alkışlarla karşılık vererek onları selamladı.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.