1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaşın maçlarına iftar ayarı
Dadaşın maçlarına iftar ayarı

Dadaşın maçlarına iftar ayarı

Erzurumspor’un 28. haftadaki Göztepe ve 29. Haftadaki Giresunspor ile oynayacağı maçların saatleri değişti. İki karşılaşmada saat 23:30’da başlayacak.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’un 28. haftadaki Göztepe ve 29. Haftadaki Giresunspor ile oynayacağı maçların saatleri değişti.  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Erzurumspor’un 4 Nisan’da Giresunspor, 8 Nisan da ise Göztepe ile oynayacağı maçların saatlerinde değişikliğe gitti.

Dadaşların 4 Nisan 2024 Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Bitexen Giresunspor maçı saat 23:300’da başlayacak. Mavi-beyazlıların 8 Nisan 2024 Pazartesi günü Kazım Karabekir Stadı’nda oynayacağı Göztepe mücadelesi de saat 20:30’da oynanacak.

Tuzla için kampa girdi

Erzurumspor, Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Sakat futbolculardan Mikhail Rousheuvel ile Fırat Şaşi düz koşulara başlayarak takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Teknik Patron Hakan Kutlu yönetiminde bu sezon Ligde oynadığı 26 maçta aldığı 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyetle puan cetvelinin 10. sırasında yer alan mavi-beyazlılar, yarınki Tuzlaspor maçına da mutlak 3 puan hedefiyle çıkacak.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.