1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaşlar hüzünlü: Bizi bu ligde istemediler
Dadaşlar hüzünlü: Bizi bu ligde istemediler

Dadaşlar hüzünlü: Bizi bu ligde istemediler

Erzurum Büyükşehir Belediye Spor Kazım Karabekir Stadyumu’nda Fenerbahçeyi konuk etti. Bir anlamda kader maçına çıkan mavi beyazlı ekib 59. dakika Victor Moses’in attığı penaltı ile 1-0 mağlup oldu.

A+A-

Erzurum Güncel- Maç öncesi Standa bayram havası vardı. Erzurum Büyükşehir Belediye Spor adeta bayram öncesi bayram yaşamak amacıyla sahaya çıkan mavi beyazlılar sahasında 59. dakikadan itibaren istenmeyen olaylar yaşandı.

Ligde kalmak için matematiksel hesaplara kalan Erzurum Büyükşehir Belediyespor verilen kararlar neticesinde hakeme isyan etti.

Erzurumspor – Fenerbahçe maç özeti

Lokman Gök: Bizi bu ligde istemediler

Maç sonrası bir konuşmaya yapan Kaptan Lokman Gör, “Bizi bu ligde istemediler. Bugün kazanamadık taraftardan ve camiamızdan özür dileriz.. Elimizden geleni yaptık. Taraftarımız iftar vaktinde bile buradaydı. Onları boynu bükük yolladığımız için çok üzgünüz.” dedi.

Penaltı inanılır gibi değildi

Lokman Gör, “Bugünkü penaltı inanılır gibi değil. Sezon başından beri böyle. Lige renk katıyoruz, taraftarımızla, zeminle, iklimle… Amaç ne? Ne istiyorsunuz bizden? Çıktık aslan gibi top oynuyoruz. Bugünkü penaltıya lütfen bir baksınlar. Söylenecek bir şey yok. Çok üzgünüm.diye belirtti öte yandan bir açıklama da İbrahim Akdağdan geldi Bütün sezonun emeği bu maçta yatıyordu. Şehre yazık oldu. Söylenecek çok var. Ama yorulduk. Halkın takdirine bıraktık. İnsanlar salak değil görüyorlar. Herkes her şeyin farkında” diye konuştu.

Erzurumspor kaptanı Lokman Gör, “Biz elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ama elimizden gelen bu kadar. Bazı güçlerle başa çıkamıyoruz. Çok şey biliyoruz ama söyleyemiyoruz. Taraftarlarımız için üzülüyoruz, biz işimizi yapmaya devam edeceğiz. Ön hatta iş bitirici oyuncu olunca bu ligde bir adım önde oluyorsun. Biz birçok maçta çok pozisyona girdik. Geçen hafta Malatya maçı ilk yarı 3-0 olabilirdi, maçı kaybettik. Sezona kötü başlayınca takım etkilendi.” dedi.

Medyanotu.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum