1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dadaşlardan Dal'a sevgi seli
Dadaşlardan Dal'a sevgi seli

Dadaşlardan Dal'a sevgi seli

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, 2-0’lık Keçiörengücü zaferinin ardından tribünlere çağrıldı. Taraftar, Dal’ı bağrına basarak ‘Büyük başkan’ tezahüratı yaptı. Mavi-beyazlı kulübün başkanı “Bu çocuklara inanın, daha başka hikayeler yazacağız” dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da 2-0’lık Ankara Keçiörengücü galibiyetinin coşkusu yaşandı. Aktepe Stadı’nda oynanan müsabakanın ardından tribünlerdeki Mavi-beyazlı taraftarlar, Kulüp Başkanı Ahmet Dal’a sevgi gösterisinde bulundu. İki sezondur Kulüp Başkanı olarak büyük fedakarlıklar yapan Dal’ı tribünlere çağıran taraftarlar, “Büyük başkan’ tezahüratları yaparak Başkan Ahmet Dal’a, teşekkür etti.

Bu çocuklara inanma devam edin

Teknik Heyet ve Futbolculara galibiyetten ötürü teşekkür eden Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “Buraya gelip takımımıza destek verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza güvenmeye ve onlara inanmaya devam edin. Bu çocuklarla daha farklı hikayeler yazacağız” dedi.

Yıllardır mesaisini Erzurumspor’a harcıyor

Erzurumspor’a daha önce yönetici olarak hizmet eden ve iki yıldır da Kulüp Başkanlığı yapan Ahmet Dal, tüm mesaisini Erzurumspor’a harcayarak takdir topluyor. Sağlığını hiçe sayan ve ailesini ve çocuklarını bile ihmal eden Ahmet Dal, “Erzurumspor taraftarlarının mutluluğu için çalışmaya ve Mavi-beyazlı kulübümüze hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Nurullah Pala

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.