1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dal, Belek kampını ziyaret etti
Dal, Belek kampını ziyaret etti

Dal, Belek kampını ziyaret etti

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, tanıtım toplantısının ardından soluğu Belek’te aldı. Kampı ziyaret eden Dal, oyunculara ödeme yaparak moral aşıladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, takımının Belek kampını ziyaret etti.

Önceki gün  İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısına katılan Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, tanıtım toplantısının ardından soluğu Antalya- Belek’te aldı. Mavi-beyazlı kulübün başkanı Teknik Direktör Hakan Kutlu’dan bilgi alırken, futbolcularla görüşme yaptı.

Futbolcularla birebir görüşme

Ligin ikinci yarı maçları öncesinde takımımın Belek’te yaptığı kampı ziyaret eden Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, başta takım kaptanları Mustafa Yumlu ve Eren Tozlu olmak üzere takımdaki tüm oyuncularla tek tek görüşmeler yapıyor. Dal, oyunculardan ligin ikinci devresinde sahada daha fazla fedakarlık yapmalarını istedi.

Futbolculara ödeme yapıldı

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in destekleriyle futbolculara peşinatlarından kalan kısımları öderken, birer maaş ödemesi de gerçekleştirdi.

Dal yaptığı hamle ile bir çok as futbolcunun devre arasında serbest kalmalarının önüne geçti.

Bu arada Başkan Ahmet Dal, Herolid Shala ile de bir görüşme yaparak daha önce kulübe çektiği ihbarı kaldırması davetinde bulunacağı öğrenildi.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.