1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dal, Futbolcularımız bu şehri seviyor
Dal, Futbolcularımız bu şehri seviyor

Dal, Futbolcularımız bu şehri seviyor

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Teknik Heyet ve futbolculara teşekkür ederek, “Bu şehri seven futbolcularımız müthiş bir aidiyet duygusu ile sahada mücadele ediyorlar” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Teknik Patron Hakan Kutlu, ekibi ile futbolculara hizmetleri için teşekkür etti. Dal, “Transfer tahtamız kapalı, zor şartlarda mücadele eden futbolcularımız ve teknik heyetimiz harika işler çıkartıyor. Geçtiğimiz sezon ligde kaldık. Bu sezonda şu ana kadar 18 puan aldık. İnanıyorum ki, önümüzdeki Ümraniye ve Eyüpspor müsabakalarında en iyi sonucu alarak ligin ilk devresini kapatmak istiyoruz. Teknik Heyet ve Futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Hakikaten şehri seviyorlar, forma aidiyetiyle mücadele ediyorlar” dedi.

Mağlubiyete rağmen taraftar takımını alkışlıyor

Mavi-beyazlı takımın Başkanı Ahmet Dal, 20 Aralık Çarşamba günü tüm taraftarları Ümraniye maçına davet etti. Dal, “Bu şehir futbolu seviyor.  Takımımız maç kaybetse bile taraftarlarımız oyuncularımızı tribünlere çağırarak alkışlıyor. Bunu sadece bir maç sonucunda değil, her yenildiğimiz müsabaka sonunda yapıyorlar” dedi.

Ligin hafta içine kaydırılması planlarımızı alt üst etti

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, güçlerinin yettiğince Mavi-beyazlı kulübe hizmet edeceklerinin altını çizerek, Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası TFF tarafından liglerin süresiz ertelenmesi ve ardından maçların hafta içine alınmasının planlarını alt üst ettiğini söyledi.

Dal, “Ümraniye 16 Aralıkta oynayacaktık, Eyüp müsabakasına 22 Aralıkta çıkacaktık. Şimdi hafta içi maç oynayacağız. Sonra hafta başı Eyüp’le karşılaşacağız. Bugün yolculuğu var. Otel de kalması var. Biz daha önce her şeyimizi planlamıştık. Şimdi yeniden plan yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.