1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dal'dan taraftara çağrı!
Dal'dan taraftara çağrı!

Dal'dan taraftara çağrı!

Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, yarın oynayacakları Bodrumspor maçında taraftar desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, yarın saat 13:30’da oynayacakları Bodrumspor maçında tüm tarftarları tribünlere davet ederek, zorlu 90 dakikada her zamankinden daha çok taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi.

 

Amasız fakatsız tam destek!

 

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal,  Bodrumspor’un 2. Ligden beri önemli bir kadro istikrarı oluşturduğunu ve iki yıldır 1. Ligde hep ilk beş içinde olan bir takım olduğunu ifade ederek, “Rakibimiz geçtiğimiz sezon Süper Ligin eşiğinden döndü. Bu sezon ilk iddiasını sürdüren bir ekip. Biz de Erzurumspor’uz transfer yasağımız var. Ama inanmış bir futbolcu grubumuz ve teknik heyetimiz var. Hep birlikte bu bunun üstesinden geleceğgiz. Burada taraftarlarımıza büyük görev düşüyor. Amasız, fakatsız yanın tribünlere gelerek takımımızı ve teknik heyetimizi 90 dakika desteklesinler onların desteğine her zamankinden daha çok ihtiyacımız var” dedi.

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.