1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. DEM Parti'den ön seçim kararı
DEM Parti'den ön seçim kararı

DEM Parti'den ön seçim kararı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 31 Mart yerel seçimlerinde belirlenecek adaylar için önseçim yapılacağını açıkladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Partiden yapılan açıklamada; “3-14 Ocak tarihlerinde 84 seçim çevresinde adaylarını önseçimle belirleyecek. Yaklaşık 100 bin kişi sandık başına giderek belirlenen merkezlerde, partimizin adaylarını seçmiş olacak” denildi.

DEM Parti, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için önseçim yapılması kararını aldı. Partinin X hesabında bugün yapılan açıklama şöyle:

“Partimiz 13-14 Ocak tarihlerinde 84 seçim çevresinde adaylarını ön seçimle belirleyecek. Yaklaşık 100 bin kişi sandık başına giderek belirlenen merkezlerde, partimizin adaylarını seçmiş olacak. Bu kapsamda il ve ilçe örgütlerimizce belirlenen delege listeleri askıya çıkarıldı. 11 Ocak Perşembe gününe kadar askıda kalacak delege listelerine gerekli itirazlar, ilgili il ve ilçe seçim komisyonlarımıza yapılabilir.”

Öte yandan, Partiye yakın kaynaklar Erzurum'un Hınıs, Tekmen, Karayazı ve Karaçoban ilçelerinde de ön seçim yapılacağı bildirildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.