1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Denetimsiz okullarda neler oluyor?
Denetimsiz okullarda neler oluyor?

Denetimsiz okullarda neler oluyor?

Erzurum'da Otizmli ve engelli çocukların eğitin gördüğü bir çok okulda farklı uygulamalar uygulandığı iddia edildi. Bazı okulların çocukları evlerinden almadan devletten katkı aldıkları ileri sürüldü?

A+A-

Erzurum Güncel- Önceki gün Erzurum'da görüntülenen ve medyayada yayınlandıktan sonra büyük yankı uyandıran görüntülerin ardından değişik iddialar ortaya atılmaya başlandı. Erzurum'da Otizmli ve engelli çocukların eğitin gördüğü bir çok özel okulda benzeri olayların yaşandığı, bazı okulların ise öğrencileri evlerinden almadan ve eğitim almadan devletten katkı parası aldığı ileri sürüldü.

Otizmli çocuğa eziyet böyle görüntülendi! Erzurum'da dehşet bir olay yaşandı. Otizmli bir çocuğun eğitim gördüğü okulda çekilen görüntüler büyük tartışmaya neden oldu. Peki Erzurum Otizmli Çocuğa Ne Oldu? Olayla ilgili anne şikayet edeceğini belirtti ve inceleme başlatıldı. Öğrenciye eziyet eden öğretmene ne olacak? İşte öğretmenin eziyet etme görüntüleri

Erzurum'da bugün içler acısı bir olay yaşandı. Otizmli çocuğa eziyet eden öğretmen gizli kamera ile görüntülendi. Peki Erzurum Otizmli Çocuğa Ne Oldu, olay hangi okulda yaşandı? Genç kıza eziyet eden öğretmen sıraları birleştirerek yerinden kıpırdamamasını sağlamaya çalışıyor ve bana hiç bir şey yapamazsın sözleri ile baskı uyguluyor. Görüntüleri gören anne şikayetçi olacağını belirtti. Öğrenciye eziyet eden öğretmene ne olacak? İşte öğretmenin eziyet etme görüntüleri

Okulda tepki çeken görüntüye inceleme başlatıldı

Erzurum'un Palandöken ilçesinde engelli öğrencilerin eğitim gördüğü okulda bir otizmli çocuğun yer aldığı görüntülerle ilgili inceleme başlatıldı. Görüntüleri izleyen çocuğun annesi şikayetçi olacağını belirtti. Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü de kameraya yansıyan görüntüyle ilgili soruşturma başlattı.

Görüntülerde otizmli çocuğun elinden tutan şahsın, "Sen beni korkutamazsın. Gözlerini germe. Ne yapacaksın, söyle. Sana bugün yemek yok. Sana bugün hiç bir şey yok. Akıllı olana kadar sana bir şey yok. Sen bana hiç bir şey yapamazsın, tamam mı? Senin dediğin değil benim dediğim olacak. Senin bana gücün yetmez. Öğretmenlerine saldırdığın için yemek yiyemeyeceksin. Pişman oldun mu?" dediği duyuluyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum