1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Depreme ilişkin ilk açıklama Sekmen'den geldi!
Depreme ilişkin ilk açıklama Sekmen'den geldi!

Depreme ilişkin ilk açıklama Sekmen'den geldi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen sabah saatlerinde Aziziye ilçesinde meydana gelen 4.6 şiddetindeki deprem ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlde herhangi bir sıkıntının yaşanmadığını kaydeden Sekmen, "Geçmiş olsun Erzurum" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Sabah saatlerinde Erzurum'un Aziziye ilçesinde meydana gelen 4.6 şiddetindeki deprem ilde paniğe neden oldu. Konuya ilişkin ilk açıklama Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'den geldi. Başkan Sekmen, "Şuan itibariyle herhangi bir sıkıntımız yok Allah'a şükür... Cenab-ı Allah, şehrimiz ve ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin" dedi.

 

Erzurumlulara geçmiş olsun temennilerini ileten Başkan Sekmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,  "Aziziye ilçemiz merkezli 4.6 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şuan itibariyle herhangi bir sıkıntımız yok Allah'a şükür... Cenab-ı Allah, şehrimiz ve ülkemizi her türlü afetten muhafaza eylesin" ifadelerine yer verdi. 

Nesrin Demir/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.