1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Deren Talu kardeşini paylaştı! "Bebeğim artık yasal" dedi içkili poz yayınladı
Deren Talu kardeşini paylaştı! "Bebeğim artık yasal" dedi içkili poz yayınladı

Deren Talu kardeşini paylaştı! "Bebeğim artık yasal" dedi içkili poz yayınladı

Defne Samyeli'in küçük kızı Derin Talu geçtiğimiz günlerde eğlence çıkışı olaylara karışmış ve 17 yaşında olmasına rağmen barda ailesi olmadan bulunması eleştiri toplamıştı.

A+A-

Erzurum Güncel- Talu 18 yaşına girer girmez reşit olmanın keyfini sürmeye başladı. Ablası Deren Talu ile içkili mekanda poz veren Derin Talu'nun o anlarını ablası sosyal medyadan "Benim bebeğim artık yasal" notuyla paylaştı.

 

Deren Talu kardeşini paylaştı! "Bebeğim artık yasal" dedi içkili poz yayınladı

Defne Samyeli'nin kendi kadar kızları Deren Talu ile Derin Talu da gündemden düşmüyor. Deren Talu modellik ve oyunculuk kariyerinde ilerlerken Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu sosyal medyadan yaptığı dekolteli paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor.

Defne Samyeli'in kızı Derin Talu 18 oldu! Olaylı gecenin ardından bomba mesajDefne Samyeli'in kızı Derin Talu 18 oldu! Olaylı gecenin ardından bomba mesaj

Geçtiğimiz günlerde 18 yaşına basan Defne Samyeli'nin küçük kızı Derin Talu, reşitliğini sosyal medyadan yaptığı bikinili pozla kutlamıştı.

45465465465

"BEBEĞİM ARTIK YASAL"

Bir diğer kutlama paylaşımı da ablası Deren Talu'dan geldi. Kardeşiyle içkili pozunu paylaşan Deren Talu, paylaşımına "Benim bebeğim artık yasal" dedi. Derin Talu, ablasının paylaşımına İngilizce olarak "Sonunda" şeklinde cevap verdi.

241290661_310066747554259_2440909238467791138_n

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.