1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Devlet Bahçeli'den Atatürk çıkışı
Devlet Bahçeli'den Atatürk çıkışı

Devlet Bahçeli'den Atatürk çıkışı

Türkiye'nin gündeminde erken seçim olmadığını vurgulayan MHP Lideri, Atatürk'e hakaret iddialarına da değinerek, "Atatürk olmasaydı kulağınıza ezan mı okunurdu" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklama yaptı.

Devlet Bahçeli, konuşmasında, son günlerde Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret edildiği iddialarını ve erken seçim tartışmalarını ele aldı.

"ATATÜRK OLMASAYDI KULAĞINIZA EZAN MI OKUNURDU"

"Atatürk bizim börkümüz, birliğimiz, simgemiz" diyen Bahçeli, iddiaları "Ona laf yoktur. Baş giderse börk gider. Allah muhafaza, bir daha da geri gelmez. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e tahammülsüzlük Türkiye'ye tahammülsüzlüktür. Atatürk alerjisinin esas gerekçesini nasıl okumalıyız? Gizli FETÖ'cü olup olmadıkları mutlaka incelenmelidir. Vaazları ile milli birliğimizi yaralamaya hiç kimse cüret etmemelidir. Atatürk'e dil uzatanlar daha iyi Müslüman olduklarını mı sanıyorlar? Atatürk olmasaydı kulağınıza ezan mı okunurdu?" sözleriyle değerlendirdi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları:

"Türkiye'yi kötüleme yarışına girenler, çorak zihniyetlerdir. Siyasi mücadelenin bir ahlakı olmalıdır. Demokrasi mücadelesinde nihai karar mercii millettir."

 "Türkiye'nin önünü kesmeyi amaçlayan operasyonlar yoğunlaştı, Türk Milleti böyle bir tuzağa düşmeyecektir"

"Kılıçdaroğlu, Türkiye düşmanlarının nesnesi olduğunu göremiyor. Ülkemizin erken seçim gibi bir gündemi yoktur. Seçimler 2023 yılı Haziran ayında yapılacaktır"

"PKK ve FETÖ davaları bir an önce sonuçlandırılmalıdır."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.