1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Dilan Polat'ın Altınlı Fincaninın Fiyatı Ortaya Çıktı
Dilan Polat'ın Altınlı Fincaninın Fiyatı Ortaya Çıktı

Dilan Polat'ın Altınlı Fincaninın Fiyatı Ortaya Çıktı

MASAK tarafından incelemeye alınan ve tüm mal varlığına el konulan Dilan Polat, önce gösteriş için paylaştığı sonra sahte dediği kahve fincanı ile hatırlanıyor. İşte altın tozlu kahve içtiği o fincanın değeri ortaya çıktı. Sadece bir kahve fincanı tam 46

A+A-

Erzurum Güncel- Kara para aklama iddialarının ardından da Dilan Polat, tam altınlı kahve fincanı gündem olunca ağlayarak fincanın sahte olduğunu söylemişti.

dilan1.webp

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında tam altının olduğu bir fincanla altın tozlu bir kahve içen Dilan Polat, kara para aklama iddialarının ardından fincanın sahte olduğunu söylemişti. Şimdi ise fincanın gerçek fiyatı ortaya çıktı. Markanın sayfasında fincanın 46 bin TL'ye satıldığı öğrenildi.

dilan.webp

Vergi kaçırdıkları ve kurdukları birçok şirket aracılığıyla kara para akladıları iddia edilen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın yaşadığı lüks hayatı hepimiz yakından izledik.

Şaşkınlıkla izlediğimiz bu lüks hayat tabii ki hepimizin de çenesini bir güzel yordu. Paraya para demeyen Dilan Polat, her yerde de zenginliğini göstermeyi ihmal etmemişti.

Hatırlarsınız TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programında tam altının olduğu bir fincanla altın tozlu bir kahve içmişti.

dilan3.webp

“Bu kahve aslında hiçbir işe yaramıyor. Gıcık olduğum insanlar için içiyorum. Sırf birilerini rahatsız etmek için yapıyorum. Nusret’e gittiğimde içtim ilk kez bu kahveyi. Daha sonra altın tozu yapraklarından bana verdiler. Sabah kahvenin içine atıp paylaştım. Sosyal medyada gündem oldu. Bittikçe yenisini aldım. Bunu yapmasalardı içmeyecektim çünkü zaten bit tadı yok. Tanımadık insanları niye gıcık ediyorum bilmiyorum, kendimi de anlamıyorum bazen.” demişti.

Kara para aklama iddialarının ardından da Dilan Polat, tam altınlı kahve fincanı gündem olunca ağlayarak fincanın sahte olduğunu söylemişti.

dilan6.webp

Söylediği markanın sayfasında ise fincanın 46 bin TL olduğu ortaya çıktı.

Son olarak da Dilan Polat'ta sadece fincan değil, kahve yanında verilen su bardağı da var ve yine üstünde tam altın mevcut.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.