1. HABERLER

  2. ASAYİŞ

  3. Dizi oyuncusuna ormanda tecavüz dehşeti!
Dizi oyuncusuna ormanda tecavüz dehşeti!

Dizi oyuncusuna ormanda tecavüz dehşeti!

Dizi oyuncusuna ormanda tecavüz dehşeti! Cezası belli oldu

A+A-

Erzurum Güncel- Dizi oyuncusu A. T, arkadaşlarıyla birlikte çorba içmeye gittiği Eyüpsultan'da mekandan ayrıldıktan sonra kendisini takip eden motorlu kurye tarafından ormanlık alana kaçırıldı. Yardım çığlıklarını kimseye duyuramayan oyuncu, Kemerburgaz'da hem darp edildi hem de tecavüze uğradı. Yoldan geçen bir kamyonun önüne atlayarak canını kurtaran genç kadının şikayeti üzerine yakalanan şüpheli Bayram B., 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

DİLEK YAMAN DEMİR/Sabah

21 yaşındaki dizi oyuncusu A.T, 25 Eylül'de arkadaşlarıyla eğleniyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde çorba içmek için Eyüpsultan ilçesindeki bir restorana gitti. A.T., arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonrası mekandan ayrıldı. Bindiği taksinin şoförü kendisini en yakın taksi durağına bırakabileceğini söyledi. Gittiği durakta şoförler uyuyordu, bu sebeple taksiye binemedi.

Bu arada motosikletli iki kişinin kendisini takip ettiğini fark etti. İddiaya göre motosiklet sürücüsü kurye Bayram B., 'Bu saatte burada ne yapıyorsun' diye seslenerek oyuncunun önünü kesti. Arkadan gelen başka bir motosikletlinin yardımıyla A.T., tehditle Bayram B.'nın motosikletine bindirildi.

KAMYONUNUN ÖNÜNE FIRLADI

Motora bindirildiğinde gizlice arkadaşına mesaj atan Çınar'ın birilerine haber verdiğini fark eden Bayram B., genç kadını Kemerburgaz'daki ormanlık alana götürdü. Bu arada genç oyuncunun şarzı bittiği için arkadaşı kendisine ulaşamadı.

Kemerburgaz ormanında darp edilen ünlü oyuncu, aldığı ölüm tehditleri sonrası tecavüz dehşeti yaşadı. Yaşadıkları nedeniyle güçsüz düşen genç oyuncu, Bayram B. tarafından yeniden motora bindirildi. Motorun yavaşlamasından faydalanan oyuncu karşıdan gelen kamyonu görüp önüne atladı.Kamyon aniden fren yapıp durdu. Kamyon sürücüsünün ani freniyle şans eseri hayatta kalan oyuncu, şoför tarafından kurtarıldı.

KARAKOLA KOŞTU

Arkadaşı ile buluştuktan sonra polis merkezine giderek şikayetçi olan genç oyuncunun ihbarı sonrası Bayram B., Kağıthane'de çalıştığı işyerinde gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen Bayram B., "Zorla motoruma bindirmedim. Kendi isteğiyle bindi. Kemerburgaz'a gittik ve ilişkiye girdik. Herhangi bir zorlamada bulunmadım. Dönerken de motosikletin üstünden kendisini arabanın önüne atıp bağırmaya başladı. Neden bağırdığını bilmiyorum. Neden böyle yaptığını anlamadım"iddialarıyla kendisini savundu

 

22 YIL HAPSE MAHKUM EDİLDİ

Adli Tıp Kurumu, genç kadının uğradığı tecavüzü raporla belirtip, vücudunda birden fazla yerde yaralanma ve ekimoz (morluk) tespit etti. İfadesi sonrası tutuklanarak cezaevine gönderilen Bayram B. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan şüpheli, ünlü oyuncuya ormanlık tenha bölgede dizi ile bacakları üzerine bastırarak "bağırırsan seni öldürürüm" diye tehditle cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle 22 yıl hapse mahkum edildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.