1. HABERLER

  2. DOĞU ANADOLU

  3. Doğu'da büyük tehlike
Doğu'da büyük tehlike

Doğu'da büyük tehlike

Erzurum’da park halindeki otomobilin üzerine çatılarda eriyen kar ve buz kütlesi düştü. Şans eseri her hangi bir can kaybı yaşanmazken otomobilde büyük hasar oluştu.

A+A-

Erzurum Güncel- akutiye ilçesi Muratpaşa Mahallesinde meydana gelen olayda,  havanın ısınması üzerine çatıdan büyük bir gürültü ile düşen buz kütlesi, vatandaşların yüreklerini ağzına getirdi. Apartman yakınından o sırada kimsenin geçmemesi nedeniyle can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Düşen buzlar nedeni ile araçta büyük hasar meydana geldi.

Yetkililer özellikle bahar aylarında vatandaşların çatı altlarında yürümemeleri, araçlarını park etmemeleri konusunda uyarıda bulundu.

Bitlis’te 4 araç

Bitlis’in Tatvan ilçesinde 3 katlı bir iş yerinin çatısından düşen kar kütlesi, park halinde bulunan 4 aracı kullanılamaz hale getirdi.

Öğlen saatlerinde ilçenin Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bir iş yerinin çatışından büyük bir gürültüyle kar kütlesi düştü. Düşen kar kütlesi, iş yerinin önünde park halinde bulunan 4 aracı kullanılamaz hale getirirken, meydana gelen olayda şans eseri can kaybı ve yaralanan olmadı.

Yaşanan olay sonrası güvenlik önlemi alan ekipler, çatıda bulunan kar kütlesinin düşme ihtimaline karşı orada bulunan vatandaşları uyardı. Kar kütlesi altında kalan araçlar çekilirken, bölgedeki karın temizlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

Fotoğraf:iha

Haber: Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.