1. HABERLER

  2. EĞİTİM

  3. Doğum tarihiniz ile hayat analizinizi yapın!
Doğum tarihiniz ile hayat analizinizi yapın!

Doğum tarihiniz ile hayat analizinizi yapın!

Nümeroloji, evrendeki hiçbir şeyin rastlantıya dayanmadığı ve her şeyin sayısal bir düzende meydana geldiğini varsayıyor. Siz de sayılarla birlikte kendi karakter analizinizi yapabilirsiniz. İşte nümerolojiye göre basit karakter tahlili...

A+A-
Erzurum Güncel- Sabah gazetesinde yer alan haberde, Psikiyatrik analiz ile yapılmış bilimsel bir çalışmaya göre, matematiğin düşüncesinin bile bazı insanların beyninde fiziksel ağrıya yol açabileceği gösterildi. Hazır böyle bir çalışma yapılmışken matematiğin insan hayatı üzerine olan etkisini araştırmaya başladım. Son günlerde tekrar popülarite kazanan, tarihi ve bilimsel değeri olduğu söylenen  konusuna denk geldim.

UYKU POZİSYONUNA GöRE KARAKTERİNİZ - TIKLAYIN

Nümeroloji, yeni bir şey olmamakla beraber yıllardır süregelen bir meraktır. İnsanlık tarihinin doğuşundan beri sayılar; bilginin kaynağı olmuş, insanları anlamaya yaramış ve onların etrafındaki dünyayı keşfetmelerine yardımcı olmuştur. Ortaya çıkışı milattan önce 6'ncı yüzyılda Yunan matematikçi Pythagoras'ın doğduğu yıllara denk gelmektedir. Bu matematikçi, Pythagorean denilen, 'Sayı Sistemi'ni bulmuş bir filozof ve teorisyendir. Sayılar üzerindeki araştırmaları nümeroloji bilimini doğurmuştur.

İPHONE'DAN KARAKTER TAHLİLİ - TIKLAYIN

Pythagoras, en son teorisi olan nümerolojide her rakamın yaşam üzerinde bir titreşim enerjisi yaydığını ve bu dalgaların da insan hayatına etkisi olduğunu varsaymıştır. Bu konuyla ilgili araştırma yaparken, Glynis McCants'in yazmış olduğu 'Glynis Has Your Number' adlı kitapla karşılaştım. Başlangıcında yer alan 'Sevinmenin gerçek ruhu ve yücelik hissi, en kusursuz mükemmelliğe ulaşmanın mihenk taşlarıdır ve şiirlerde olduğu kadar matematikte de bu duyguya ulaşılır' cümlesi kitabı okumam için adeta beni zorladı.

üNLüLERİN DOĞUM TARİHLERİ - TIKLAYIN

Hazırsanız kitaptan bazı örneklerle, sayıların iniz üzerindeki etkilerini nümerolaji bilimine dayanarak beraber inceleyelim. Nümerolojide, sayıların insan hayatında meydana getirdiği titreşimi tespit edebilmek için 1-9 aralığındaki rakamlar yorumlanmıştır. Kullanacağınız formülü kısaca açıklamak isterim. nizdeki tüm rakamları toplayın ve ortaya çıkan iki haneli sayının rakamlarını tekrar toplayın, yine iki basamaklı bir sayıya ulaşıyorsanız bunu tek basamağa düşürene kadar aynı işlemi tekrar edin.

örnek:
Doğum tarihi: 27.04.1977
2+7+4+1+9+7+7=37
3+7=10
1+0=1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.