1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Dolar ve euro ne kadar oldu?
Dolar ve euro ne kadar oldu?

Dolar ve euro ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın ekonomik adımları ve swap faizlerindeki sert yükselişin ardından gerileyen dolar, bugün de dalgalı seyrini devam ettiriyor.

A+A-

Erzurum Güncel- Bugün (29 Mart Cuma) İstanbul serbest piyasada dolar 5,5797 liradan, euro ise 6,2743 liradan güne başladı. Güncel döviz fiyatları ve ekonomiyle ilgili son gelişmeler haberimizde.

Sabah saatlerinde 5,5735 liradan alınan dolar, 5,5797 liradan satılıyor. 6,2618 liradan alınan avronun satış fiyatı ise 6,2743 lira olarak belirlendi. Dünkü kapanışta doların satış fiyatı 5,5610 lira, avronun satış fiyatı ise 6,3160 lira olmuştu.

Teknik açıdan dolar/TL'de 5,40'ın destek konumunda bulunduğunu söyleyen analistler, bu seviyenin altında kalıcılık sağlanması durumunda düşüşün ivme kazanabileceğini, 5,50'nin direnç olarak izleneceğini dile getirdi.

DOLAR VE EURO NE KADAR? - 29 MART CUMA DÖVİZ FİYATLARI

dolar ve euro fiyatlari

BERAT ALBAYRAK'TAN DÖVİZ AÇIKLAMASI

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dün akşam NTV kanalında gündeme ve ekonomiye ilişkin soruları yanıtladı. Döviz ve Türk lirası hareketleriyle ilgili bir soru üzerine, Türkiye'de son dönemde ciddi bir spekülatif bilgi kirliliğine dayalı kur hareketlerinin olduğuna dikkati çeken Albayrak, muazzam dezenformasyona dayalı bir süreç yaşandığını vurguladı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.