1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dördüne de Maşallah
Dördüne de Maşallah

Dördüne de Maşallah

Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off heyecanı 1 hafta ertelendi. Yakutiye Belediyespor’un grup maçlarında olması nedeniyle Play-Off Mücadeleleri 4 Mayıs’a ertelendi.

A+A-

Gazete Güncel- Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off’un adı belli oldu. A Grubundan Tortumspor ve Yakutiye Belediyespor, B Grubundan ise Erzurum 1968 Spor ile İdmanocağı Belediyespor Play-Off’a yükseldi. Dört takım BAL Play-Out baraj maçında Palandöken Belediyespor’un rakibi olabilmek için yarışacak.

Erzurumlu futbolseverler, dört takımın da Play-Off’u hak ettiklerini belirterek, “Dördüne de Maşallah” yorumlarını yaptı.

Tortum-İdmanocağı ve 1968-Yakutiye eşleşmesi

Futbolseverler şimdiden Play-Off için nefeslerini tutarken, Play-Off eşleşmeleri de belli oldu. 4 Mayıs 2024 tarihinde 3 Temmuz Stadı’nda oynanacak oynanacak maçlarda Tortum Spor- İdmanocağı Spor ile karşı karşıya gelecek.  Play-Off’un diğer maçı Erzurum 1968 Spor - Yakutiye Belediyespor arasında oynanacak.

Yakutiye gruplara gitti maçlar rötar yaptı

Futbol İl Tertip Komitesi, Yakutiye Belediyespor’un U18 Yaş Ligi Grup Müsabakaları için Rize’ye gitmesinden dolayı Play-Off karşılaşmalarını 4 Mayıs’a erteledi. Tortumspor’un Play-Off maçını bugün oynama isteği Yakutiye Belediyespor’un grup maçları nedeniyle Tertip Komitesi tarafından kabul edilmedi. Komite Play-Off müsabakalarını 4 Mayıs’ta oynatma kararı aldı.

Karakoca’dan Fair Play çağrısı

Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off’a yükselen Tortum, Yakutiye, 1968 Spor ve İdmanoocağıspor kulüplerini tebrik ederek, dört ekibe de Play-Off öncesinde fair-play çağrısı yaptı. Dört takımın da şampiyon olabilecek kapasitede takımlar olduğunu belirterek, “Şimdiden tüm takımlarımızın teknik heyet ve futbolcularına başarılar diliyorum” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.