1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. DSİ Müdürü Yavuz'dan ilçelere çıkarma
DSİ Müdürü Yavuz'dan ilçelere çıkarma

DSİ Müdürü Yavuz'dan ilçelere çıkarma

DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz beraberindeki heyetle birlikte Erzurum'un ilçelerinde yatırım programında olan ve devam eden işlerde bir dizi incelemelerde bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz beraberindeki heyetle birlikte Erzurum'un ilçelerine çıkarma yaptı. Yavuz ilk olarak Tortum Kaymakamı Fatih Bayram’ı makamında ziyaret ederek ilçe yatırımları ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra Fatih Mahallesinde devam eden ve tamamlandığında Fatih Mahallesini Taşkın ve zararlarından koruyacak olan Taşkın Koruma inşaatını yerinde inceleyerek yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Daha sonra Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay ve Teknik Personeller ile birlikte Oltu çayında incelemelerde bulundular. Ardından Tutmaç Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Yavuz,  akabinde Narman Alabalık Mahallesini ziyaret ederek Muhtar ve vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Son olarak ise Erzurum’un önemli projelerinden olan ve tamamlandığında 47 bin 060 dekar zirai arazinin sulanmasını sağlayacak olan Erzurum Narman Şehitler Barajı Şantiye sahasında bir dizi incelemelerde bulundular.

Yavuz incelemelerin ardından yaptığı yazılı açıklamada, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte 2023 yılı çalışma programımızda olan ve devam işlerimizi yerinde inceledik.  Hedefimiz yürütülmekte olan faaliyetlerimizi bir an önce bitirip milletimizin hizmetine sunmaktır. Erzurum’un önemli projelerinden olup, 47 bin 060 dekar tarım arazilerini modern sulama sistemleriyle buluşturarak, 2023 yılı birim fiyatlarıyla bölge ekonomisine 235 milyon 300 bin TL gelir artışı sağlayacak olan Narman Şehitler Barajının bileşenlerini tamamlayarak faydaya dönüşmesini sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Nesrin Demir/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.