1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. DT Genel Müdürü Tamer Karadağlı'dan Erzurum paylaşımı
DT Genel Müdürü Tamer Karadağlı'dan Erzurum paylaşımı

DT Genel Müdürü Tamer Karadağlı'dan Erzurum paylaşımı

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Erzurum Devlet Tiyatrosunun yeni hizmet binasının açılışı için Erzurum’a geldi. Açılışın ardından sezonun ilk oyununu izleyen Karadağlı, Erzurum’dan ayrılmadan önce kısa bir şehir turu yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Erzurum Devlet Tiyatrosunun yeni hizmet binasının açılışı için Erzurum’a geldi. Açılışın ardından sezonun ilk oyununu izleyen Karadağlı, Erzurum’dan ayrılmadan önce kısa bir şehir turu yaptı. O anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Şeyma TAHİR/Pusula

Kısa bir süre önce Devlet Tiyatroları Genel Müdürü olarak atanan Tamer Karadağlı, şehir şehir gezmeye devam ediyor. 5 Eylül’de perdeyi aralayan Erzurum Devlet Tiyatrosunun yeni hizmet binasının açılışına katılan Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, açılış öncesinde Genel Müdür Yardımcısı Hüsnü Emre Başer ve Erzurum Devlet Tiyatrosu Müdürü Sezai Yılmaz ile birlikte Erzurum Vali Vekili Lokman Düzgün’ü ziyaret etti.

Medrese önünde poz verdi

Ziyaretlerinin ardından Erzurum Devlet Tiyatrosunda seyirciyle bir araya gelen Karadağlı, sezonun ilk oyunu olan "Ana-Dolu: Milli Mücadelenin Cesur ve Kayıp Kadınları" adlı oyunu izledi. Şehirden ayrılmadan önce kısa bir Erzurum turu yapan Karadağlı Erzurum Çifte Minareli Medrese önünde poz verdi. O anları ise sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.