1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Dualar Karaköse İçin
Dualar Karaköse İçin

Dualar Karaköse İçin

İhtiyar Dadaşlar Grubu üyelerinden Suat Karaköse, İstanbul’da yoğun bakımda tedavi görüyor. Binlerce Mavi-beyazlı taraftar, Karaköse için dua ediyor.

A+A-

Erzurum Güncel- İhtiyar Dadaşlar Grubu’nun sevilen simalarından biri olan Suat Karaköse, İstanbul’da özel bir hastanede yoğun bakıma alındı.

Kalbinin hızlı atması nedeniyle yoğun bakıma alınan Karaköse’nin tedavisinin olumlu geçtiği ve birkaç gün içinde servise çıkabileceği öğrenildi.

Ağabeyi Vedat Köseoğlu, yaptığı açıklamada “Kardeşim Suat kalbinin hızlı atması nedeniyle yoğun bakıma alındı. Arayan, soran, dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun. Ne mutlu sana ki bu kadar sevenin var. Rabbim şifa versin inşallah , dualarınızı eksik etmeyin” dedi.

Moral ilacı Dadaş olmuştu

Erzurumspor’un kuruluşun 52. Yılında lösemi hastası Suat Karaköse unutulmamıştı.

Dadaşların  eski Teknik Patronu Erkan Sözeri, futbolcular ve ihtiyar dadaşlar Karaköse’yi evinde ziyaret etmişti. Fanatik Erzurumsporlu taraftar, bu ziyaret karşısında “Bu hızla aylık tedavimi onbeş günde tamamlarım” diyerek ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirmişti.

Davul  sesini ve taraftarın tezahüratını özledim demişti

Yakutiye Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğü anlarda Erzurumspor’un maçlarından gelen seslerle heyecanlandığını belirten Suat Karaköse, “Davul  sesini ve taraftarın tezahüratını özledim” demişti

Erzurumsporlu futbolcular ile dönemin Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Karaköse’ye Erzurumspor forması hediye etmişti.

Erzurumspor acil şifalar diledi

Bu arda Erzurumspor kulübü de  Suat Karaköse’ye sosyal medya hesaplarından acil şifalar diledi.

Erzurumspor Kulübü, “Yıllarca sevdalı olduğu mavi beyazlı armayı tribünden desteklemiş ve uzun bir süredir tedavi gören fedakar taraftarımız Suat Karaköse’ye acil şifalar diliyoruz. Dualarımız seninle Suat Karaköse” ifadelerini kullandı.

Nurullah PALA/ Saadettin CACİ-PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.