1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Dualarla Uğurlandı
Dualarla Uğurlandı

Dualarla Uğurlandı

Önceki gün hayatını kaybeden Erzurumspor’un fanatik taraftarı ve İhtiyar Dadaşlar Grubu üyesi Suat Karaköse, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

A+A-

Erzurum Güncel- İki yılı aşkın süredir lösemi nedeniyle tedavi gören Karaköse, geçtiğimiz günlerde de hızlı kalp atışı nedeniyle özel bir hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Yoğun bakımdan çıkamayan Karaköse hayatını kaybetmişti.

Ölümü ile Erzurumspor taraftarlarını ve tribünlerini yasa boğan Suat Karaköse son yolculuğuna uğurlandı.

Yıldız Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından A. Gazi Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verilen Suat Karaköse’nin ailesi ve yakınları da gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazına Erzurumspor Asbaşkanı Ahmet Dal, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Kenan Güneş, Yazı İşleri Müdürümüz Cihat İncesu, Dadaşlar Grubu Liderleri Zafer Lömenler, Tevhit Ergin, Erzurumsporlular Grubu lideleri Kürşad Çetin, Serkan Cebenay, tüm taraftar gruplarının üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Erzurumspor çelenk gönderdi

Erzurumspor sevdalısı Suat Karaköse’nin ölümü kentte büyük üzüntü yaşatırken, Erzurumspor Kulübü, İhtiyar Dadaşlar ve Erzurumsporlu Gurbetçiler cenazeye çelenk göndererek, Karaköse ailesi ile taraftarların acısını paylaştı.

Bizde Pusula Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Saadettin CACİ- Furkan Dursun İNCESU/PUSULA

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.