1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Dünya devinin yeni golcüsü Semih Kılıçsoy!
Dünya devinin yeni golcüsü Semih Kılıçsoy!

Dünya devinin yeni golcüsü Semih Kılıçsoy!

Beşiktaş'ın başarılı golcüsü Semih Kılıçsoy için beklenen transfer haberi geldi. Birçok talibi olan Semih Kılıçsoy'un yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Trendyol Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla bu sezon adeta fırtına gibi esen ve taraftarın belki de en sevdiği isim haline gele Semih Kılıçsoy için transfer gündemi durmuyor. Hemen hemen her gün birbirinden büyük dünya devleriyle anılan genç Semih'in yeni takımı sonunda belli oldu.

SEMİH KILIÇSOY, PREMIER LİG DEVİNE GİDİYOR

Beşiktaş'ın bu sezon açık ara en başarılı ismi olan Semih Kılıçsoy'un siyah-beyazlı forma altında kariyeri uzun sürmedi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Manchester City, Semih Kılıçsoy ve Beşiktaş ile transfer konusunda prensip anlaşmasına vardı. Tarafların, yaz transfer dönemi başlar başlamaz resmi sözleşmeleri imzalayacağı belirtildi. Ayrıca, Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Trabzonspor ile oynayacağı final maçını İngiliz ekibinin scoutlarının da stadyumda takip edeceği bilgisine yer verildi.

SACHA BOEY'İN REKORUNU KIRACAK

Semih Kılıçsoy'un Manchester ekibine transferinin maddi tarafları da haberin detaylarında açıklandı. Buna göre; Manchester City, Beşiktaş'a net olarak 33 milyon euro transfer bedeli ve şarta bağlı olarak 7 milyon euro bonus maddeleri içeren teklif konusunda anlaştı. Eğer transferde bir pürüz çıkmaz ve bu rakamlar ile gerçekleşirse Semih Kılıçsoy, Sacha Boey'ye ait olan Süper Lig'in en yüksek bonservis bedeliyle satışı rekorunu ele geçirecek.

SEZON RAKAMLARI

Genç Semih, Beşiktaş formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 33 maçta 1995 dakika süre buldu. 19 yaşındaki golcü, bu sürelerde 11 gol ve 3 asist üreterek takımının skor yükünü sırtladı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.