1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Dünya Evine Girdiler
Dünya Evine Girdiler

Dünya Evine Girdiler

Gazeteci Vedat Refayeli’nin ilk göz ağrısı olan oğlu Serhat, Tokat’lı hemşire Şeydanur ile dünya evine girdi. Erzurum’un renkli simalarının biraya geldiği düğünde genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Gazeteci Vedat Refayeli’nin ilk göz ağrısı olan oğlu Serhat, Tokat’lı hemşire Şeydanur ile dünya evine girdi. Erzurum’un renkli simalarının biraya geldiği düğünde genç çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Ömer Şener / Pusula

Bir süre önce nişanlanan çift Palan Otelde düzenlenen sade bir düğün töreni ile dünya evine girdiler. Sanat, siyaset ve gazetecilerin katıldığı düğün töreninde Serhat ve Şeydanur, ilk danslarını Erzurumlu sanatçı rahmetli İbrahim Erkal’ın ‘ömrüm’ adlı parçasıyla yaptı. Gece boyunca sanatçının parçalarına yer verildi.

İlk göz ağrısı olan oğlunu evlendiren Gazeteci Vedat Refayeli, zaman zaman duygusal anlar yaşadı. Genç çiftlerin nikahını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat kıydı. Polat, evlilik cüzdanını geline verirken, çiftin nikah şahitliğini Tokat Karayaka Belde Belediye Başkanı Mehmet Başar, Çat Devlet Hastanesi Başhekimi DR. Sait Kocakaya, İşinsanı Ayhan Buzlak ve ESKER AŞ. Genel Müdürü Baran Zahit Türk yaptı.

Pandemi kuralları eşliğinde yapılan düğünde damadın Erzurum halk oyunları ekibi ile dadaş barı oynaması ayakta alkışlandı. Pusula ailesi olarak Serhat ve Şeydanur’u bir kaz daha tebrik ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.