1. HABERLER

  2. SPOR

  3. DÜZGÜN: ADAY DEĞİLİM
DÜZGÜN: ADAY DEĞİLİM

DÜZGÜN: ADAY DEĞİLİM

BB Erzurumspor?da gözler 17 Haziran'daki kongreye çevrilirken, sessizlik devam ediyor. Ömer Düzgün başkanlığı bırakacağını açıklamasına rağmen, kongre gününe kadar transfer çalışmalarına devam edecek.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto Süper Lige bir puan farkla veda eden ve ligin bitimiyle birlikte Onursal Başkan Mehmet Sekmen ile Kulüp Başkanı Ömer Düzgün’e sosyal medyadan yapılan olumsuz eleştiriler sonucu iki isimde “biz yokuz” demişti.

 

Sekmen ve Düzgün’ün açıklamalarıyla buz kesen Mavi-beyazlı camiada gözler 17 Haziran’daki genel kurula çevrildi. Kongre öncesinde şu ana kadar ortaya çıkan resmi bir aday çıkmadı. Daha önce “Biz adayız” diyen Kürşat Karakaş, Sekmen’in açıklamalarının ardından sessizliğe büründü.

 

Açıklama bekleniyor

 

BB Erzurumspor’da taraftarlar, aday ya da aday olabilecek isimlerden açıklama bekliyor. Özellikle onursal Başkan Mehmet Sekmen’in geçtiğimiz günlerde kameralar karşısında kamuoyu önünde “Ben yokum. Üst yapı ile de alt yapı ile de ilgilenmeyeceğim” demesi üzerine herkes sessizliğe büründü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.