1. HABERLER

  2. GENEL

  3. e-Devlet'e giren şaşkına döndü! Hemen kontrol edin
e-Devlet'e giren şaşkına döndü! Hemen kontrol edin

e-Devlet'e giren şaşkına döndü! Hemen kontrol edin

e-Devlet’ten siyasi parti üyeliğini kontrol eden bazı vatandaşlar, bilgisi ve isteği dışında siyasi partilere üye yapıldığını görünce şaşkına döndü.

A+A-

Erzurum Güncel- Siyasi partiler seçim çalışmalarına hızla devam ederken, vatandaşların haberi olmadan e-devlet üzerinden partilere üye kaydının yapıldığı ileri sürüldü. E-Devlet’ten siyasi parti üyeliğini kontrol eden bazı vatandaşlar, bilgisi ve isteği dışında AK Parti’ye üye yapıldığını görünce şaşkına döndü. AK Parti’ye parti üyeliklerini tesadüfen gören ve derhal silen bir çok vatandaş, daha sonra sürpriz bir durumla karşılaşılmaması için herkesin kontrollerini yapmasını önerdi.

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nin CHP’li Meclis üyesi Uğur Kalkan da e-Devlet üzerinden AK Parti üyesi gibi görünen ancak hiç AK Parti’ye üye olmamış kişileri istifaya çağırmıştı. “AK Parti üyeliklerini e-Devlet üzerinden silmeye devam ediyoruz” diyen Kalkan, haberi olmadığı halde parti üyesi olarak gözüken bir kişinin kaydını sildiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

 Kalkan, “AK Parti’ye bilerek üye olmuş veya haberi olmadan üye yapılmış vatandaşlarımızın üyeliklerini silmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.