1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Ebru Polat depremi gözlerinden anlamış!
Ebru Polat depremi gözlerinden anlamış!

Ebru Polat depremi gözlerinden anlamış!

Şarkıcı Ebru Polat, bu sabah İstanbul’da meydana gelen depremi bir gün önce kendi gözlerinden anladığını açıkladı. Polat'ın bu paylaşımı sosyal medya takipçilerinin diline düştü.

A+A-

Erzurum Güncel- Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Marmara Denizi'nde iki deprem meydana geldi. İlk deprem Avcılar açıklarında 2.5 şiddeti ile kaydedilirken ikinci deprem ise Silivri açıklarında 4.7 şiddetinde yaşandı.

İstanbul Silivri açıklarında yaşanan iki ayrı deprem vatandaşları tedirgin ederken magazin camiasından da paylaşımlar geldi. Şarkıcı Ebru Polat, İstanbul'da yaşanan iki deprem sonrası Twitter'den gözlerini çektiği bir fotoğraf paylaşarak "Doğa olayları beni çok etkiliyor. Dün gece gözlerim bu haldeydi, sabah deprem oldu" açıklaması yaptı.

sarkici-ebru-polat-dun-gece-gozlerim-bu-haldeydi-12459626_7183_m

Dalga geçilmesi üzerine ise Polat "Gözlerimde lens oldugunu düşünenler ben hiç lens kullanmam. Kendi gözüm o" diyerek herkese yanıt verdi.

Şarkıcı Ebru Polat depremden kısa bir süre sonra sosyal medya hesabı Twitter'den "Depremi tek ben hissetmişim sanırım" diyerek yaşadığı paniği dile getirmişti.

aüa

 

Polat'ın bu paylaşımı sonrası pek çok sosyal medya kullanıcısı şarkıcıyla dalga geçti. Polat'ın daha sonra yataktan paylaştığı pozun da daha önce paylaştığı göz fotoğrafıyla aynı olması dalga konusu oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.