1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan '14 Mayıs' çağrısı
Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan '14 Mayıs' çağrısı

Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan '14 Mayıs' çağrısı

Sosyal medyadan aynı anda paylaştılar... Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'tan '14 Mayıs' çağrısı

A+A-

Erzurum Güncel- 14 Mayıs'ta gerçekleşecek seçimler için Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan ortak mesaj geldi. Sosyal medya hesaplarından aynı anda paylaşım yapan İmamoğlu ve Yavaş, vatandaşlara seçim günüyle ilgili bir çağrıda bulundu.

Millet İttifakı'nda seçim hazırlıkları sürüyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı olarak Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun da gösterilmesi gündemdeki tartışmaları hareketlendirirken, iki belediye başkanı 14 Mayıs çağrısı yaptı.

"TÜM VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM"

Geçtiğimiz günlerde seçim sürecindeki çalışmalarını paylaşmak üzere açtığı hesaptan paylaşım yapan Mansur Yavaş, "14 Mayıs’ta yeni bir dönemi beraber başlatacağız" ifadelerine yer verdiği paylaşımında "Tüm vatandaşlarımızı Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenmeye davet ediyorum" çağrısında bulundu.

AYNI ANDA PAYLAŞTI: "SORUMLULUK ÜSTLENİN"

Aynı anda Ekrem İmamoğlu da benzer ifadelerle aynı çağrıyı yaptı. Paylaşımında 14 Mayıs çağrısıyla ilgili konuştuğu videoya da yer veren İmamoğlu'nun paylaşımı ise şu şekilde:
"14 Mayıs’ta yeni bir dönemi beraber başlatacağız. Millet İttifakının platformu olan Türkiye Gönüllüleri’ne katılarak sandıklarda sorumluluk üstlenin."

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.