1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ

  3. Elon Musk, Mark Zuckerberg'e küfür etti
Elon Musk, Mark Zuckerberg'e küfür etti

Elon Musk, Mark Zuckerberg'e küfür etti

Twitter'ın kurucusu Elon Musk, kurduğu sosyal medya platformu Threads'la rakip olan Mark Zuckerberg'e "g..at" dedi. Elon Musk'ın şoke eden çıkışı sosyal medyada gündem etkisi yarattı.

A+A-

Erzurum Güncel- Elon Musk ile Mark Zuckerberg arasındaki rekabet gittikçe kızışıyor. Teknoloji milyarderi Musk, rakibi Zuckerberg'in kullandığı bir emojiye sinirlendi. Musk, Zuckerberg'e küfür etti.

Musk, Zuckerberg'e 'Threads' adı verilen 'Twitter alternatifi, metin tabanlı bir platform kuracağı'na dair haberlerin ardından dövüş için meydan okumuştu. Zuckerberg de 22 Haziran'da sosyal medyadaki paylaşımında, 'kafes dövüşü' teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

Rekabet çirkinleşti! Elon Musk, Mark Zuckerberg'e küfür etti

Dün ABD merkezli bir fast food zincirinin Threads hesabı üzerinden Zuckerberg etiketlenerek "Sadece onu kıskandırmak için uzaya gitmelisin" diye yazıldı. Zuckerberg de kahkaha emojisiyle yanıt verdi.

Rekabet çirkinleşti! Elon Musk, Mark Zuckerberg'e küfür etti

Bir kullanıcının söz konusu diyaloğu Twitter'dan paylaşması üzerine Elon Musk, "Zuck bir g..at" diye yazdı. Olayın sosyal medyada olay olmasının ardından Musk'ın paradi hesabı ise yapılan paylaşıma "Bu noktada, hangi hesaptan tweet attığımı takip edemiyorum" diyerek esprili yaklaşımda bulundu. Teknoloji milyarderinin küfür etmesi kullanıcıları çileden çıkardı.

Rekabet çirkinleşti! Elon Musk, Mark Zuckerberg'e küfür etti

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.