1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Emniyet Teşkilatı Sendikası Erzurum’da üyeleriyle buluştu
Emniyet Teşkilatı Sendikası Erzurum’da üyeleriyle buluştu

Emniyet Teşkilatı Sendikası Erzurum’da üyeleriyle buluştu

Emniyet Teşkilatı Sendikası Erzurum’da Doğu Anadolu Bölge İstişare Toplantısı düzenlendi

A+A-

Erzurum Güncel- Genel Başkanı İsmail OKUMUŞ, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne ait tesiste gerçekleşen toplantıda Sendikanın yaklaşık 2 yıl önce kurulduğunu ve iyi bir teşkilatlanma için büyük gayret gösterildiğini dile getirdi.

Genel Başkan Emniyet Teşkilatı Sendikası’nın yeni bir sendika olduğunu ve teşkilatlanmaya hız verildiğini ifade ederek konuşmasında “Sendikacılıkta yeni olduğumuz için acemiyiz ve bunu atlatacağız. Teşkilatlanacağız, dokunmadığımız hiçbir arkadaşımız, meslektaşımız kalmayacak. Bu Teşkilatın içinden geliyoruz ve tüm sorunlara vakıfız. Ne kadar büyük olursak o kadar etkin bir güç oluruz.” ifadelerine yer verdi.

Sendikamızın her alanda var olacağını anlatan Genel Başkanımız, üyelerimizin inançlı olmalarına ve tüm Teşkilat mensuplarımızı Sendikamız çatısı altında toplayabilmek için birlikte mücadele edilmesinin önemine vurgu yaptı.

Genel Sekreterimiz Av. Mustafa Z. ÖZKAN konuşmasında üyelerimizin hukuki anlamda yaşadıkları sorunlar ve halihazırda devam eden çalışmalara değindi. Her bir üyemizin haklarının sonuna kadar savunulacağını ve kimsenin mağduriyetinin görmezden gelinemeyeceğini belirtti.

Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Selim GÜNAY, teşkilatlanma çalışmalarımıza değinerek kurulum aşamasında olan Marmara Şube Başkanlığı’nın ardından ikinci şubemizin merkezinin Erzurum ili olacağının müjdesini verdi.

İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ali BÜTÜN, sendikaların önünde büyük engel ve adaletsizliğe neden olan yüzde 2 barajının Anayasa Mahkemesi tarafından iptal edildiğini, bundan sonra şartların eşit olduğunu, her bir üyemizin mali ve sosyal haklar bağlamında diğer sendikaların üyeleri ile eşit konumda olduğunu beyan etti.

Erzurum İl Başkanımız Ahmet NAMLI da Emniyet Teşkilatında tek yetkili sendika olma yolunda emin adımlarla yol alındığını belirterek “Erzurum İl Başkanlığı olarak Sendikamızın koymuş olduğu hedeflere ulaşmak için tüm enerjimizle çalışacağımıza söz veriyoruz. Sendikamızın tüm Teşkilatın sesi olmak, gerek özlük haklarının iyileştirilmesi gerekse sorunlara çözüm bulmak amacıyla gece gündüz demeden çalışmalarına şahitlik ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Doğu Anadolu Bölge İstişare Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyor, toplantımıza iştirak eden, ilgi gösteren tüm katılımcılara ve basın mensuplarına teşekkür ediyoruz.

Emniyet Mensuplarının hak ve menfaatleri için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.