1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Belözoğlu bunu hiç beklemiyordu! Dünyası başına yıkıldı
Emre Belözoğlu bunu hiç beklemiyordu! Dünyası başına yıkıldı

Emre Belözoğlu bunu hiç beklemiyordu! Dünyası başına yıkıldı

Emre Belözoğlu'nun MKE Ankaragücü'nün ardından yeni adresi merak konusuydu. Başkent ekibinde iyi bir grafik çizemeyen genç çalıştırıcı Emre Belözoğlu için flaş bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

A+A-

Gazete Güncel- Süper Lig'den düşen MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollar ayrılmıştı. Yeni adresi merak konusu olan genç çalıştırıcı Emre Belözoğlu'na yeni sezon öncesi kötü haber geldi.

EMRE BELÖZOĞLU, MKE ANKARAGÜCÜ'NÜ TUTAMADI

Geçtiğimiz sezonun başında Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nün teknik direktörlüğüne getirilen Emre Belözoğlu, büyük hayal kırıklığına neden oldu. Başkent ekibini Süper Lig'de tutmayı başaramayan Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda da yarı finalde Beşiktaş'a yenilerek elendi. Alınan bu sonuçların ardından genç çalıştırıcı ile yollar ayrıldı.

KÖTÜ HABER GELDİ

MKE Ankaragücü'nün ardından yeni adresi merak konusu olan Emre Belözoğlu'na kötü haber geldi. Takım çalıştırmaya devam etmek isteyen 43 yaşındaki çalıştırıcıyla şu ana kadar hiçbir takım temasta bulunmadı.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK KARNESİ

İlk teknik direktörlüğünü Fenerbahçe'de yapan Emre Belözoğlu, daha sonra Başakşehir ve son olarak da MKE Ankaragücü'nde görev aldı. Başkent ekibinin başında 38 resmi maça çıkan 43 yaşındaki çalıştırıcı, 12 galibiyet, 14 beraberlik ve 12 mağlubiyet alarak maç başına 1.32 puan ortalaması yakaladı.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.