1. HABERLER

  2. SPOR

  3. En kral teşekkür
En kral teşekkür

En kral teşekkür

Dadaşın golcüsü Eren Tozlu’dan camiayı duygulandıran mesaj. 13 gol 5 asistlik performansıyla Mavi-beyazlıların en skorer ismi olan forvet “Bizi destekleyen, yanımızda olan ve kalbi bizler için atan herkese teşekkür ederim” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Dadaşın golcüsü Eren Tozlu’dan camiayı duygulandıran mesaj. 13 gol 5 asistlik performansıyla Mavi-beyazlıların en skorer ismi olan forvet “Bizi destekleyen, yanımızda olan ve kalbi bizler için atan herkese teşekkür ederim” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig kulüplerinden Erzurumspor’da ligde kalmanın sevinci yaşanırken, takımın en önemli kozlarından biri olan Eren Tozlu’dan taraftarlara anlamlı ve duygu yüklü mesajlar geldi.

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu sezonda takımın gol yükünü omuzlayan ve en skorer oyuncu olan deneyimli forvet, attığı 13 gol ve yaptığı 5 asistle takımı sırtlayan oyuncuların başında geldi. Mavi-beyazlı renklere imza attığı günden beri taraftarın gönlünde taht kuran forma aidiyet duygusu ile takdir toplayan Eren Tozlu, sosyal medya hesaplarından ligde kalmanın sevincini paylaşırken, taraftarlara anlamlı mesajlar verdi.

Formanın ağırlığını hissederek mücadele ettik

32 yaşındaki forvet, “Sevgili Dadaşlar; yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen, sahada olduğumuz her an bu şanlı formanın değerini ve ağırlığını bilerek mücadele etmeye çalıştık. Sizleri bazen üzdük, bazen sevindirdik ve günün sonunda aynı duyguları bizlerde yaşadık. Sonuç olarak hep birlikte sevindik. Bizi destekleyen, yanımızda olan ve kalbi bizler için atan herkese teşekkür ederim” dedi.

13 gol 5 asistlik katkı sağladı

Erzurumspor’un bu sezon attığı 43 golün 18’inde Eren Tozlu’nun katkısı bulunuyor.

Yıldız oyuncu, ligde 31 maça çıkarken,2 bin 760 dakika sahada kaldı. Başarılı forvet attığı 13 kritik golle takımına önemli puanlar kazandırırken, 5 asistle de asist krallığında takımın ilk sıralarında yer alan isim oldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.